Cântăreţ celebru, declaraţii incendiare! A recunoscut că s-a drogat în grup - VIDEO EXCLUSIV

image
Mike Diamondz

Iubeşte România pentru că s-a născut aici. Tot aici şi-a descoperit şi talentul pentru muzică, unde a lansat numeroase piese, printre care ''Reason to feel love'', care a urcat rapid în topurile din România.

Invitat la emisiunea Click!, de la Prima tv, difuzată de luni până joi, de la ora 23.00, Mike Diamondz a făcut o serie de declaraţii şocante despre trecutul său. Întrebat de prezentatorul emisiunii, Alex Constantin, dacă a fost condamnat pentru trafic de droguri, artistul a vrut să facă lumină în acest sens: ''Lucrul ăsta s-a întâmplat acum 10 ani, să nu creadă cineva că în ultima vreme am petrecut timpul la răcoare. Am primit o condamnare fără executare, aş dori să îi mulţumesc domnului judecător care m-a înţeles, eram cu nişte prieteni la mare, şi am decis să o dăm la maxim. Am declarat că am fumat o ţigară, m-a prins un poliţist şi i-am zis că am dat-o mai departe, că aşa se face'', a dezvăluit acesta.

''Nu am făcut trafic, eram în grup şi din această declaraţie a reieşit că sunt traficant cultivator, din flora spontană şi au ajuns la concluzia că sunt cultivator. Nu e vorba de alte droguri, dosarul se poate cerceta. Au rămas antecedentele şi au apărut abia acum după 10 ani, când mi-am lansat un single nou", a mai precizat Mike.

Pe plan muzical, Mike Diamondz tocmai a lansat un single nou, ''Girl i want you'', care a prins foarte bine la public. ''Aştept să urce repede în topuri şi îi mulţumesc lui dumnezeu pentru această lucrare. Este o piesă făcută pentru export.''

image
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpg
laura cosoi
cristina cioran  iubit alex dobrescu jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
familia regala jpg
alex delea survivor jpg