Care este cea mai mare supărare a Ilenei Stana Ionescu și a soțului său: „Ne este greu (...) încă nu ne-am acomodat”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ileana Stana Ionescu (87 de ani) și Andrei Ionescu (97 de ani) sunt căsătoriți de 66 de ani! Familia celor doi mari artiști a fost una solidă, iar iubirea lor a fost consolidată și mai mult de băiatul lor, care acum este medic în America, și cu care au o legătură foarte specială, deoarece se aud telefonic foarte des.

Sufletul le plânge de dor, celor doi mari actori, după fiul lor care este stabilit de ani de zile în America. Singurul lucru ce le mai alină acum suferința interioară este speranța că peste câteva luni o să le vină fiul acasă, în România, să îi viziteze.

„De Paște, fiul nostru nu vine acasă, sperăm ca la vară să vină. Atât eu, cât și Ileana, îl așteptăm cu sufletul la gură să vină în România.

Vorbim destul de des la telefon diverse lucruri cum ar fi ce am mai făcut, ce au făcut și ei, ce ne mai face nepotul, și tot așa. Fiul nostru este plecat de aproape 24 de ani în străinătate, dar tot ne este greu că nu mai e lângă noi, pentru că pot să spun că nu ne-am acomodat cu acest lucru. Când vine în țară nu vreau să ne aducă nimic, vrem să vină el și atât. El este cadoul nostru”, a spus Andrei Ionescu pentru Click!

Sănătate în pioneze

Andrei Ionescu ne mai mărturisea, recent, că îl supără foarte tare vederea:

„Nu mai văd aproape deloc, medicii mi-au zis că am o degenerescentă maculară și risc să orbesc. Văd totul în ceață. Nu mă ajută nici ochelarii de vedere pe care îi port, nici măcar lupa pe care o am acasă nu mă mai ajută deloc. Eu sunt resemnat cu această situație medicală”.

Click! spune

Ileana Stana Ionescu este o valoare a teatrului și a cinematografiei românești. CV-ul său profesional este unul stufos, având în vedere că pe tot parcursul carierei sale, actrița a jucat în numeroase filme printre care „Păcală”, „Dumbrava minunată”, „Alo, aterizează străbunica” sau  „Harababura”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net