Care este motivul pentru care Daniela Gyorfi este îndurerată de „Ziua Mamei”

Ultima actualizare:

    Daniela Gyorfi
Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi nu va avea parte de un 8 martie fericit, deoarece îi amintește de mama ei pe care a pierdut-o în urmă cu patru ani. Ele erau foarte apropiate, iar Daniela nu poate să se bucure cu adevărat de această zi.

Daniela Gyorfi a mărturisit că a suferit mult după pierderea mamei sale. Artista a declarat că atunci când era copil, această zi avea o însemnătate mai puternică. 

"Sunt geloasă în această perioadă, mai ales când îi aud că mama mea este nu știu ce, că mă duc să-i dau nu știu ce. Pe vremea mea, 1 martie, cel puțin, însemna pentru mine și pentru mama că venea primăvara. Când aveam bani, îi placeau mamei florile de primăvară și îi cumpăram mereu. inainte erau la piata ghiocei, zambile, flori de primăvara care miroseau într-un fel", a declarat Daniela Gyorfi în cadrului unei emisiuni tv.

Daniela a vorbit despre cum se simte cu privire la lipsa mamei din viața artistei și a recunoscut că o plânge în fiecare zi.

"Despre mama, ce să zic... este un gol imens. Zi de zi plâng pentru mama mea, de asta sunt și azi răgușită. Cel mai frumos accesoriu al femeilor este zambetul, eu nu prea mai zambesc. Este un gol pe care îl simt mereu. Așa cum spuneau mulți, mama este cam totul pentru un copil și atâta timp cât ai mamă, esti copil 100 de ani", a continuat Daniela Gyorfi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net