Carmen Tănase se laudă cu fiul ei: «În afară de Tudor, mare şmecherie nu am făcut!»

image
Carmen Tănase are un fiu regizorFoto: arhivă personală

Carmen Tănase a ajuns actriţă dintr-o întâmplare, dar s-a dedicat totul profesiei. Iubită și talentată de publicul român, îndrăgita actriță a făcut mărturisiri emoționante despre drumul pe care l-a ales, în cadrul emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza, astăzi la Happy Channel.

Carmen Tănase şi-a început cariera artistică în urmă cu aproximativ trei decenii. celebra actriţă a povestit cum a ajuns de fapt să fie distribuită în roluri cae i-au adus celebritatea.

“A fost pur și simplu o întâmplare. Eu nu voiam să mă fac actriță, eu voiam să mă fac inginer zootehnist sau medic veterinar”, a mărturisit Carmen Tănase, însă lucrurile au luat o altă direcție pentru ea. A studiat Actoria, la clasa Olgăi Tudorache. De atunci, au urmat numeroase proiecte, spectacole de teatru și seriale tv, ultimul dintre ele fiind «Fructul oprit», difuzat de Antena 1, miercurea, de la 20.00. 

image
Carmen Tănase şi fiul ei, Tudor Parhon

“Este o meserie care te ține tânăr pe dinăuntru permanent, pentru că e o joacă, practic. Te joci de-a … și îți asumi destine și te confrunți cu ele la un moment dat, și asta te ține tânăr … Mie îmi vine și acum să merg la club”, a povestit Carmen.

Pe de altă parte, aceasta recunoaște că există și dezavantaje.

“Este o meserie de renunțări (…) Viața personală e un fiasco. În afară de Tudo (n.r. fiul) , mare șmecherie nu am făcut în viața mea. Mi-am dedicat absolut totul profesiei.  În meseria mea nu există să întârzii. Eu sunt un om dezordonat, când vin de la cumpărături, las pungile în hol și le iau după trei ore. La cabină, eu îmi pun lucrurile pe umeraș, adică sunt alt om, e altcineva.”,  a completat Carmen într-un amplu interviu ce poate fi urmărit marţi la “CulTOUR”, de la Happy Channel. 

Tudor Parhon, băiatul lui Carmen Tănase, are 29 dr ani şi nu mai locuieşte în România. El a plecat la studii în străinătate şi s-a stabilit acolo. Fiul actriţei este regizor în Olanda.

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
image png
Dorian Popa
FotoJet jpg
iliescu revolutie jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg