Câştigătoarea de la Vocea României a dat iar lovitura cu Smiley

Ultima actualizare:

    2018. Solista din Chișinău  va fi vedetă în  musical-ul “Mamma  Mia”, care va avea  premiera pe 24 mai,  la Sala Palatului
2018. Solista din Chișinău va fi vedetă în musical-ul “Mamma Mia”, care va avea premiera pe 24 mai, la Sala Palatului

Anul trecut primea trofeul de la “Vocea României” şi marele premiu de 100.000 de euro, iar acum se pregăteşte să se afirme în faţa a 4.000 de spectatori, la Sala Palatului. Pe 24 mai, Ana Munteanu o joacă pe Sophie în versiunea autohtonă a musical-ului “Mamma Mia”, urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de ţări. Cel care i-a dat din nou avânt a fost însuşi Smiley, fostul ei antrenor de la “Vocea”.

Vă întrebaţi ce mai face frumuşica Ana Munteanu (17 ani), tânăra din Chişinău care anul trecut a câştigat “Vocea României” la PRO TV? Nu s-a lăsat de muzică, ba din contră, a dat o lovitură spectaculoasă în carieră.

Ana a fost aleasă să joace rolul Sophiei în „Mamma Mia!”, primul musical de Broadway produs 100% independent, în România. Producţia originală a fost lansată în 1999, la Londra, apoi în SUA, devenind al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway şi al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentaţii.

În România, responsabili şi coordonatori sunt Andrei Boncea (producător WonderTheatre), soţul Loredanei Groza, şi Sorin Enache (producătorul Atelier Promotion). Marea lansare va avea loc pe 24 mai, la Sala Palatului, iar organizatorii vor să ajungă în toate oraşele din România, pe parcursul a doi ani. Cum a reuşit Ana Munteanu să joace rolul vieţii ei? Tot datorită lui Smiley, care i-a rămas prieten şi mentor după ce a ajutat-o să câştige “Vocea României”.

„Am participat la casting chiar la îndemnul lui Smiley şi, în prima zi, am cântat piesa «Thank you for the music», de la ABBA, cu foarte mari emoţii. Am rămas impresionată de diversitatea probelor, dar şi de numărul foarte mare de candidate. Este un proiect grandios şi mă bucur enorm că fac parte din el! Am şansa să lucrez cu oameni foarte mari din mediul artistic românesc şi învăţ foarte multe lucruri la repetiţii, în fiecare zi”, ne-a spus Ana Munteanu.

Şi, cum numărul spectacolelor va fi foarte mare şi distribuţia va fi pe măsură, rolul lui Sophie va fi interpretat şi de Bianca Purcărea (24 de ani), care a concurat la festivaluri de muzică încă de la 14 ani. Ea a participat la „X Factor”, dar şi la Eurovision.

Teodora Buciu  a câștigat “Vocea”  în 2016
Teodora Buciu a câștigat “Vocea” în 2016

Teodora Buciu i-a surprins pe londonezi

Cristina Bălan  a câștigat  “Vocea” în 2015
Cristina Bălan a câștigat “Vocea” în 2015

Câştigătoarea trofeului „Vocea României” din 2016 abia s-a întors de la Londra, de la audiţia pentru facultate, trecând deja de primele două etape. Mai are examenul final şi gata. Teodora Buciu (18 ani) şi-a încercat norocul la “Royal Central School of Speech and Drama”, din centrul Londrei, o facultate pe care au terminat-o actriţele Judi Dench şi Carrie Fisher. Anul acesta, Teodora dă Bac-ul şi Click! a aflat că la audiţiile pentru facultate, odată cu Teodora, în aceeaşi zi, au fost în jur de 100 de elevi, iar până seara au mai rămas doar 15. Din cei 15, pentru proba finală Teodora a fost chemată a doua. Tânăra a trebuit să pregătească 2 monologuri clasice de Shakespeare, unul contemporan, plus două piese: un musical cântat la pian şi unul acapella, mai exact piesa „Mi-e că mor de mâine”, a Mariei Tănase. Comisia a fost impresionată şi a pus-o să cânte de două ori.

Solista este din ce  în ce mai prezentă  la evenimente  și la concerte
Solista este din ce în ce mai prezentă la evenimente și la concerte

Cristina Bălan compune la greu


    Cristina Bălan  a câștigat  “Vocea” în 2015
Cristina Bălan a câștigat “Vocea” în 2015

Şi câştigătoarea din 2015 a premiului de 100.000 de euro, de la “Vocea României”, Cristina Bălan (36 de ani), continuă să cânte, să înregistreze piese, să susţină concerte şi, în același timp, să aibă grijă de copiii ei, băieței gemeni. În plus, solista pregăteşte noi surprize, fiind ajutată îndeaproape de Gabriel Bălan, soţul ei, care o sprijină în tot ceea ce face. Sâmbătă, 14 aprilie, la “Berăria H” din București va avea loc spectacolul “The Show Must Go On”, în care alături de Cristina vor cânta şi alţi câştigători de la “Vocea României”, Julie Mayaya, Tiberiu Albu, Mihai Chiţu şi Teodora Buciu.   


    Solista este din ce  în ce mai prezentă  la evenimente  și la concerte
Solista este din ce în ce mai prezentă la evenimente și la concerte
image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net