Câștigătorul «Chefi la cuțite» i-a suflat premiul celui care l-a sfătuit să participe la show

Ultima actualizare:

    Andrei Olteanu a câștigat sezonul patruFoto: Antena 1
Andrei Olteanu a câștigat sezonul patruFoto: Antena 1

Andrei Olteanu a câștigat sezonul patru "Chefi la cuțite", dar persoana care l-a împins să participe nu a fost cineva din familie, ci chiar unul dintre rivalii din competiție.

Andrei a intrat în emisiune pentru a-l susține pe Florian Lazăr, dar soarta a decis ca tocmai Florian să fie unul dintre cei învinși de Andrei în semifinală. Pentru a-și demonstra prietenia, Lazăr a ales să-l ajute pe câștigător în lupta finală.

Considerat cel mai bun component al echipei lui Scărlătescu și unul dintre favoriții show-ului, Florian a demonstrat de-a lungul emisiunii nu doar că este foarte priceput, ci că este și altruist. Colega lui de echipă, Angie, a spus de multe ori că a ajuns în semifinale datorită lui, pentru că a ajutat-o în multe rânduri. Nu a ezitat să-i sfătuiască pe cei din jur atunci când aceștia se aflau în impas. Are 39 de ani, se autocaracterizează ca fiind ambițios și tipicar și i-a cucerit în preselecții pe chefii-vedete cu o supă cu fructe de mare.

"Îmi pun viața la bătaie și cred că nu mai gătește nimeni supa de fructe de mare așa cum o gtesc eu. Ce iese din mâna mea este foarte special și asta îmi spun clienții", a spus Florian în interviul din preselecții. Acesta și-a început cariera în Italia, la 19 ani, când s-a angajat la un restaurant. A urmat cursuri de specializare și a acceptat provocarea "Chefi la cuțite" pentru a-și demonstra ce poate.


    Florian a ajuns până în semifinaleFoto: Antena 1
Florian a ajuns până în semifinaleFoto: Antena 1

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
andreea perju 7 webp
image png
media 141330213543977700 jpg
Emilian e un tânăr artist pe val
banner Mara Banica Culiță Sterp png
margareta paslaru jpeg
 Pentru că au o viață agitată și muncesc mult dar se și implică în creșterea copiilor, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu prea mai au timp pentru ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net