Câștigătorul «Chefi la cuțite» i-a suflat premiul celui care l-a sfătuit să participe la show

simeon stalpnicul png
Andrei Olteanu a câștigat sezonul patruFoto: Antena 1

Andrei Olteanu a câștigat sezonul patru "Chefi la cuțite", dar persoana care l-a împins să participe nu a fost cineva din familie, ci chiar unul dintre rivalii din competiție.

Andrei a intrat în emisiune pentru a-l susține pe Florian Lazăr, dar soarta a decis ca tocmai Florian să fie unul dintre cei învinși de Andrei în semifinală. Pentru a-și demonstra prietenia, Lazăr a ales să-l ajute pe câștigător în lupta finală.

Considerat cel mai bun component al echipei lui Scărlătescu și unul dintre favoriții show-ului, Florian a demonstrat de-a lungul emisiunii nu doar că este foarte priceput, ci că este și altruist. Colega lui de echipă, Angie, a spus de multe ori că a ajuns în semifinale datorită lui, pentru că a ajutat-o în multe rânduri. Nu a ezitat să-i sfătuiască pe cei din jur atunci când aceștia se aflau în impas. Are 39 de ani, se autocaracterizează ca fiind ambițios și tipicar și i-a cucerit în preselecții pe chefii-vedete cu o supă cu fructe de mare.

"Îmi pun viața la bătaie și cred că nu mai gătește nimeni supa de fructe de mare așa cum o gtesc eu. Ce iese din mâna mea este foarte special și asta îmi spun clienții", a spus Florian în interviul din preselecții. Acesta și-a început cariera în Italia, la 19 ani, când s-a angajat la un restaurant. A urmat cursuri de specializare și a acceptat provocarea "Chefi la cuțite" pentru a-și demonstra ce poate.

simeon stalpnicul png
Florian a ajuns până în semifinaleFoto: Antena 1
Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Angelina Jolie si Brad Pitt
carte mihai morar dan negru png
kanye west
loretta lynn foto profimedia 0728067484 (1) jpg
Alina Gorghiu FOTO Facebook
image
image
image
image
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png