Câştigătorul de la ''Vocea'', sărut pasional cu amanta - FOTO EXCLUSIV


    Ultimul câştigător de la «Vocea României» a fost surprins de fotoreporterii Click! sărutând pasional o altă femeie, în vreme ce soția îl aștepta acasă
Ultimul câştigător de la «Vocea României» a fost surprins de fotoreporterii Click! sărutând pasional o altă femeie, în vreme ce soția îl aștepta acasă

A meritat? Aceasta este întrebarea pe care ar trebui să şi-o pună acum Mihai Chiţu, cel mai nou câştigător de la „Vocea României”. Solistul a fost surprins pe picior greşit, sărutând pasional o altă femeie decât cea cu care a construit ceva în viaţă şi cu care are o fetiţă superbă de cinci anişori.

CEI CARE AU DETALII DESPRE IDENTITATEA AMANTEI LUI MIHAI CHIŢU, SUNT RUGAŢI SĂ NE DEA DE VESTE PE ADRESA ziar@click.ro

12 ani de relaţie şi 7 de căsnicie nu pot fi uitaţi, dar, din păcate, pot fi ignoraţi pentru câteva clipe... Mai ales dacă eşti un artist şi te loveşti de ispite la tot pasul. Iată un rezumat despre ce i s-a întâmplat celui mai recent câştigător de la „Vocea României”, concursul de talente muzicale de la PRO TV.

Mihai şi bruneta misterioasă au stat de poveşti
Mihai şi bruneta misterioasă au stat de poveşti

Luni, la prânz, Mihai Chiţu (34 de ani) a fost surprins de fotoreporterii Click! într-o ipostază în care nevasta lui nu ar fi vrut să-l vadă niciodată. Solistul s-a întâlnit pe ascuns cu o brunetă, pe care a aşteptat-o în maşină, în zona Pieţei Bobocica din Capitală, mai bine de jumătate de oră. Cu geamurile deschise, butonând încontinuu la telefon, Chiţu s-a arătat foarte bucuros când domnişoara din imagini a urcat în BMW-ul lui nou cumpărat.

Mihai şi bruneta s-au sărutat
Mihai şi bruneta s-au sărutat

Cu părul ca abanosul, lăsat liber pe spate, cu un tricou alb decoltat, prin care se zăreau nurii obraznici, nemachiată, naturală, veselă. O descriere de care se poate îndrăgosti oricine, nu doar un bărbat încercat de monotonia unei căsnicii. Aşa a urcat bruneta lui Chiţu în maşină. Vizibil incitat, artistul s-a grăbit să o sărute pasional şi, în câteva clipe, a demarat în trombă cu gândul, probabil, la frumoasa aventură care-l aştepta.

De când a câştigat «Vocea», lipseşte mult de-acasă

În timpul acesta, însă, acasă îl aştepta nevasta, Ioana (30 de ani), o femeie care-l iubeşte la fel de mult de 12 ani şi care acum cinci ani i-a dăruit o comoară vie, pe Rianna. Femeia a simţit că este ceva în neregulă, de când Mihai a câştigat multrâvnitul trofeu. „Viaţa ţi se schimbă, vrei-nu-vrei. Dar s-a schimbat în bine, şi ca trai... El face ceea ce-i place, viitorul Riannei cred că e mai bun... Avem alte oportunităţi. El nefiind înainte cântăreţ, acum s-a schimbat. În general cântă mai mult în weekend. Lipseşte mult de acasă, are înregistrări, melodii. Luptă şi munceşte cât poate de mult ca să devină un artist”, a declarat Ioana, pentru Click! Întrebată cum reacţionează când îl vede pe soţul ei înconjurat de admiratoare, femeia, care este instructoare de gimnastică aerobică, a avut un răspuns înduioşător, mai ales în aceste momente: „Nu pot decât să mă simt bine când este adulat, să fiu mândră de ce am lângă mine. Geloasă? Dacă merg lucrurile bine între noi, n-are rost să fac crize sau gelozii... Chestiile astea trebuie înţelese, dacă vrei să meargă bine. Dacă începi cu gelozii, se strică legătura. Noi suntem nişte oameni normali şi chiar vrem să ţinem asta, să ne creştem copilul împreună şi să fim fericiţi. Sunt mândră de el şi mă mândresc peste tot. E soţul meu! Dacă aş afla că mă înşală? E nasol, îţi dai seama! Am discutat şi noi din astea, se pot întâmpla, toţi greşim în viaţă. Sper să nu se întâmple. Bărbaţii oricum nu sunt nişte sfinţi”. Când a aflat, însă, că soţul ei a fost surprins pe picior greşit, Ioana nu a mai dorit să facă nici un comentariu. Iar Mihai Chiţu, aflat la nişte filmări pentru contul său pe canalul de Internet YouTube, nu a dorit să ofere nici o declaraţie.

Este căsătorit cu Ioana şi are o fetiţă de 5 ani

Mihai, alături de soţia Ioana şi fetiţa lor, Rianna
Mihai, alături de soţia Ioana şi fetiţa lor, Rianna

La 22 de ani, Mihai s-a îndrăgostit pe loc de Ioana, o fată cu patru ani mai mică decât el. După cinci ani de relaţie, cei doi s-au căsătorit şi, în scurt timp, a venit pe lume rodul dragostei lor, Rianna (5 ani). Fetiţa este foarte talentată şi a luat de la ambii părinţi ce era mai bun. Acum doi ani, Ioana şi Mihai au descoperit că cea mică are înclinaţii muzicale, dar şi sportive. „E fascinată de muzică, are acasă toate instrumentele muzicale de jucărie. În special îi place chitara. Ascultă muzică, dansează. Şi înoată foarte bine”, a spus Ioana. Soţia lui Chiţu a absolvit cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Gimnastică Aerobică, şi în prezent lucrează ca instructor de dansuri şi balet la o firmă care colaborează cu mai multe grădiniţe din Capitală. „Vreau să fac şi zumba, deja am început, visul meu e să-mi deschid o sală”, a mărturisit Ioana, pentru Click!

A câştigat 100.000 de euro la concursul de la PRO TV

Câştigătorul ultimei ediţii “Vocea României“ a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu
Câştigătorul ultimei ediţii “Vocea României“ a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu

Anul trecut în decembrie, Mihai Chiţu l-a făcut cel mai fericit pe „antrenorul” său, Horia Brenciu. Cu 37,34% din voturile telespectatorilor, solistul a fost desemnat cel de-al treilea câştigător de la „Vocea României” şi, pe lângă statueta-trofeu, a primit şi un cec în valoare de 100.000 de euro.„Mă voi ocupa de cele mai importante părţi din viaţa mea. Primul este familia, iar al doilea este pasiunea mea, muzica. Voi investi în amândouă din tot sufletul”, a spus Mihai Chiţu, pentru Click!, cum va investi banii câştigaţi în concurs. Mihai s-a bucurat nespus de mult când a câştigat, mai ales că îşi încercase norocul şi în primele două ediţii ale concursului, dar nu trecuse nici măcar de preselecţii. După concurs, Mihai a păstrat legătura cu fostul antrenor, Horia Brenciu, şi a lansat o melodie în duet cu Pacha Man, tot ce vreau”. Ieri se afla la nişte filmări, împreună cu trupa Deep Central, cu care lucrează la un cover pentru piesa „Dragostea învinge”.

cub camelia șucu (1) png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg