Cât a costat rochia purtată de Elena Udrea la botezul fiicei. I-a scos în evidenţă bustul generos şi picioarele

image
Rochia purtată de Elena Udrea face parte din colecţia Love is Glowing a Danei Budeanu Foto:Blitz

Ziua de vineri, 20 septembrie, a fost una plină de emoţie pentru fostul Ministru a Turismului, Elena Udrea şi logodnicul său, cu 12 ani mai mic, Adrain Alexandrov. Cei doi şi-au creştinat copilul, pe micuţa Eva Maria, la Mănăstirea Caşin, acolo unde Elena Udrea a fost aşteptată de o armată de jurnalişti . Întoarsă din Costa Rica, Elena nu a revenit doar la familia iubitoare, ci şi la vechiurile obiceiuri. Printre acestea, se numără alegerea ţinutelor vestimentare care întorc capete şi îi scot în evidenţă trupul tonifiat.

Elena Udrea s-a întors în România şi la obiceiurile care au consacrat-o. Fostul Ministru a Turismului a fost întotdeauna cunoscut pentru faptul că ţinutele vestimentare pe care le purta în timpul întâlnirilor oficiale sau în afara orelor petrecute la muncă erau alese cu mare atenţie, accentuând acele trăsături fizice pe care Elena Udrea le considera forte.

image
Elena Udrea, alături de cea care a creat rochie pe care a purtat-o la botez, Dana Budeanu (stânga)

Rochia de un alb imaculat a costat-o 1.800 de lei pe Elena Udrea

Nici la botezul fiicei Eva Maria, Elena nu a renunţat la rochiile sexy. Cele două, mamă şi fiică, şi-au asortat ţinutele, cea mică purtând o rochie ivoire de prinţesă făcută de Dana Budeanu.

image
Elena Udrea și fetița ei, Eva Maria, s-au asortat la botez

Şi mama ei bifat o apariţie care nu a putut fi trecută cu vederea. Celebra blondă a optat pentru o rochie tot din dantelă în aceeaşi nuanţă, asimetrică şi mulată, care i-a pus în valoare picioarele tonifiate şi bustul generos.

image
Dana Budeanu purtând rochia pe care Elena Udrea a ales-o pentru botez

Rochia fostului ministru este creaţia Danei Budeanu şi face parte din colecţia “Love is Glowing” iar pentru a arăta impecabil în alb imaculat Elena Udrea a scos din buzunar suma de 1.800 de lei. Ţinutei sexy, dar elegante, în acelaşi timp, Elena a asortat o pereche de pantofi stiletto albi.

image
Elena Udrea, alături de cea care a creat rochie pe care a purtat-o la botez, Dana Budeanu (stânga)Foto: Blitz

Nu doar rochiile sexy sunt preferatele Elenei, ci şi rujul în nuanţe de roz. Machiajul purtat de logodnica lui Adrian Alexandrov a fost unul lejer, doar rujul de un roz aprins, devenit trademark, fiind cel care a ieşit în evidenţă şi s-a asortat de minune cu unghiile de aceeaşi culoare.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Angelina Jolie si Brad Pitt
carte mihai morar dan negru png
kanye west
Soldati rusi in Herson FOTO EPA-EFE
Alla Pugaciova FOTO Twitter
image
image
image
image
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg