Cât a slăbit Oana Roman! Și-a luat măsurile în direct

19 martie 2021
image
Oana Roman a făcut proba centimetrului în directfoto: captură video

În ultima vreme, Oana Roman (44 de ani) a slăbit spectaculos! Gurile rele însă nu au încetat s-o critice pe fiica lui Petre Roman. Cei mai mulți spun că Oana nu ar avea talia de viespe din pozele de pe Instagram. Ca să le închidă gura cârcotașilor o dată pentru totdeauna, Oana Roman a acceptat provocarea de a-și lua măsurile în direct, la emisiunea Showbiz Report, de la Antena Stars.

Curajoasă, Oana Roman a făcut proba centrimetrului. Îmbrăcată în celebra rochie-furou, care i-a lăsat la vedere picioarele subțiri și care a făcut furori pe Instagram, Oana s-a lăsat măsurată atât la gleznă, cât și în talie.

Vedeta a mărturisit că a dat jos 20 de kilograme, doar cu ajutorul unor proceduri estetice non invazive. „Încap acum în haine măsura 42, de la 50 cât aveam înainte. În talie a ajuns la 89 cm de la 98 cm. Am cu 20 de kg mai puțin și pot să port tocuri înalte. Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lumea știe de unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții, manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interese”, a spus Oana Roman, la Antena Stars.

image
Oana Roman a îmbrăcat în emisiune rochia-furou cu care a făcut furori pe Instagramfoto: Antena Stars

Oana Roman: ”Mă doare și acum operația, după șapte ani”

Oana Roman se resimte și acum în urma operației pe care a suferit-o după ce a născut-o pe fiica ei, Isabela (7 ani). La scurt timp după cezariană, Oana a suferit o intervenție chirurgicală complicată, care a durat șapte ore. Vedeta a fost foarte aproape să-și piardă viața. În urma operației, ea a rămas cu o cicatrice imensă pe abdomen, dar și cu dureri la efort. Oana va trebui să facă o abdominoplastie ca să înlăture surplusul de piele de pe abdomen. „Dacă stau mult în picioare începe să mă doară operația, chiar și acum, după 7 ani. Am o cicatrice, o tăietură mare până sus pe abdomen. Trebuie să fac o abdominoplastie urgent“, a mai declarat Oana Roman. 

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ileana badiu copil (5) jpg
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica