Cătălin Măruță are COVID-19. Cum se simte prezentatorul Pro TV


    Cătălin Măruță are COVID-19Foto: arhivă personală
Cătălin Măruță are COVID-19Foto: arhivă personală

Cătălin Măruță a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Prezentatorul Pro TV a declarat, prin intermediul unor InstaStory, că va continua emisiunea ”La Măruță”, de acasă și că va găsi cea mai bună soluție pentru ca show-ul să nu ia pauză.

Cătălin Măruță a anunțat, pe pagina sa de Instagram, că va sta acasă 14 zile, cu familia sa,  după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. El se simte bine și va continua să apară, de acasă, la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. 

"Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent", a spus Măruță.  

El a mai spus, tot pe InstaStory, că el, Andra și Eva sunt într-o ”gașcă”, dând de înțeles că au toți trei COVID, în timp ce David este în altă ”gașcă”, dar nu a oferit mai multe detalii și nici nu a spus explicit dacă și restul membriilor familiei Măruță au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. 

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi