Cătălin Scărlătescu despre succesul kilogramele topite: ”Mănânc, dar mănânc mult mai puţin”

11 octombrie 2018
article img
Cătălin Scărlătescufoto: arhivă

Până la mult aştepta premieră a noului sezon "Chefi la cuţite", am avut ocazia să-i fim clienţi la una dintre cele mai tare cine servite la restaurant, Immersive Dinner Show. Iată despre ce este vorba.

Marţi seară, în selectul ambient al restaurantului Chefs Experience, ne-am bucurat de primul Immersive Dinner Show din Bucureşti, un concept nou şi interactiv, care revoluţionează ideea de cină la restaurant, foarte în vogă în marile capitale ale lumii – Paris, Londra, Stockholm sau New York!

Pentru o astfel de seară specială, Chef Cătălin Scărlătescu a gândit un meniu exclusiv, prin care şi-a condus oaspeţii dintr-un colţ în altul al lumii, din mările cu bancuri întregi de ton roşu, în apele calde în care înoată creveţii şi în cele cu Sea Bass, şi din înălţimile preferate de raţele sălbatice până la marile plantaţii de cafea. 

Tu ce poţi mânca dintre preparatele servite în timpul acestei cine imersive – având în vedere faptul că ai slăbit atât de mult?În continuare gătesc tot felul de bunătăţi. Pasiunea pentru mâncare şi gătit a existat şi va exista mereu. În majoritatea timpului mă aflu în bucătărie, apoi printre cei care se bucură de mâncarea pe care o pregătesc. Deci sunt înconjurat de tentaţii culinare la tot pasul. Eu am mai spus-o... am un singur secret: dacă înainte era vorba despre calitate şi cantitate, acum mă rezum doar la calitate. Fac şi mănânc, dar mănânc mult mai puţin.

Dacă ar exista o pilulă care te-ar face să nu te îngraşi niciodată, ce ai mânca fără restricţii?Aleg la orice oră şi în orice moment preparatele uşoare pe bază de peşte, iar preferatul meu este peştele alb din mare. 

Iată ce nu-i lipsește niciodată din frigider!