Catanga, de nerecunoscut după ce a slăbit 27 kg. Motivul transformării uluitoare

image
2019 - 53 kg. Solista a fost de nerecunoscut zilele trecute la un eveniment monden

Cornelia Catanga (61 de ani) a fost de nerecunoscut, zilele trecute, la relansarea Casei de Discuri Electrecord. Solista cu voce de aur susţine că a topit 27 de kilograme în câteva luni, dar nu ca urmare a unei diete stricte, ci de dorul unicului său fiu, Alexandru (24 de ani), care a ales să se stabilească în America, alături de viitoarea soţie.

Cornelia Catanga (61 ani), una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică de petrecere,  ne-a dezvăluit cum a reuşit să se subţieze, ajungând acum la 53 de kilograme: “Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat o lună şi jumătate în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă”, a declarat Cornelia Catanga pentru Click! Vedeta ne-a mai povestit şi despre nunta fiului său, care va avea loc peste câteva luni, dar şi despre viitoarea noră, Alina, o tânără născută şi crescută în America: “O să vină şi ziua când o să se însoare. O să îmi fac rochia de soacră mare la atelierul designerului Sonia Trifan. Îmi doresc o ţinută cât mai simplă. Vreau să arăt bine aşa că nu sunt zgârcită când vine vorba despre bani, sunt dispusă să dau chiar şi 1.500-2.000 de euro. De viitoarea mea noră sunt tare mulţumită, este un copil tare cuminte, ştie să facă şi sarmale. O să facem două nunţi, una în România şi una în Las Vegas. În ţară o să fie o nuntă cu 250-300 de persoane, iar în Las Vegas o să fie una mai restrânsă, de 350 de persoane”.

image

Cornelia Catanga se confruntă cu grave probleme oftalmologice, fiind diagnosticată, încă din primii ani ai vieţii cu retinopatie pigmentară evolutivă, o boală degenerativă care afectează foarte grav vederea: ”Doctorul mi-a zis să nu rămân însărcinată, pentru că, la naştere, aş putea rămâne oarbă. Eu însă mi-am dorit să fiu mamă!”, ne-a mai  dezvăluit ea. Cântăreaţa a ajuns în 2018 din nou pe patul de spital, cu tensiune oculară: ”Nu mai vedeam bine, mă durea capul îngrozitor. Am trecut printr-o serie de analize, m-au consultat doi medici foarte buni, Monica Pop şi Marian Burcea. Fiul meu a stat cu mine la spital, el este ajutorul meu, el este sufletul meu. Eu nu pot citi o carte, nu mă pot uita la televizor, nu pot trimite un sms, îmi petrec ziua ascultând muzică. La televiziuni merg numai însoţită de soţul meu, Aurel Pădureanu”, a mai adăugat Cornelia. 

Alex şi iubita lui se căsătoresc la vară

image

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei, este topit după iubita lui: ”Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York! O să locuim acolo, după căsătorie, acolo o să îmi urmez şi cariera artistică ! Am cântat în faimosul club la «Blue Note», invitat de cel mai mare trompetist din lume, Arturo Sandoval!”. Dar şi Alina are cuvinte de laudă la adresa lui Alex: ”El mă face cea mai fericită persoană din lume şi mă înţelege. Dumnezeu l-a trimis în viaţa mea când am avut nevoie de el cel mai mult. E un om atât de talentat, cinstit şi iubitor. Ştiu că Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile când l-a trimis pe Alexandru”. 

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg