Câţi bani a primit Alina Vidican de la Borcea să plece în America


    Alina a părăsit România vineri dimineaţă
Alina a părăsit România vineri dimineaţă

Alina Vidican (31 de ani) a plecat vineri dimineaţă (18 martie) la Miami, nu înainte de a stabili termenii divorţului de soţul ei, Cristi Borcea.

Alina Vidican pare mai dispusă ca oricând să divorţeze de fostul şef dinamovist, iar primul pas l-a făcut deja vineri când a fost surprinsă pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, cu destinaţia Miami. Se pare că aceasta a acceptat oferta mai mult decât generoasă a lui Cristi Borcea de a divorţa: câteva sute de mii de euro şi câteva proprietăţi ar pune la bătaie pentru a fi din nou liber.

Cristi Brancu susţine că a văzut documentul semnat de cei doi soţi şi că Alina nu a primit două milioane de euro. Prezentatorul tv a mărturisit că Alina Vidican nu are nicio proprietate pe numele ei.

"Acum o săptămână a intervenit o înţelegere între el şi Vidican. E o mare diferenţă între modul în care s-a despărţit de Vidican şi de Borcea. Există o convenţie prin care se vede modul în care se vor despărţi. Alina nu are nicio proprietate pe numele el. Alina va primi o sumă de bani decentă. Valentina Pelinel este femeia pe care şi-o doreşte Cristi Borcea cu orice preţ în viaţa lui. Mihaelei i-a dat afaceri pe mâini, dar asta nu se va întâmpla şi cu Alina. Nu ştim ce venituri are ea ca să ne dăm seama cum se va descurca singură. Am văzut hârtia cu ochii mei. Nu a primit 2 milioane de euro. Urmează să primească nişte bani", a declarat Cristi Brancu, vineri, în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars.

Zvonurile cu privire la divorţul dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican au apărut la începutul anului, în momentul în care Valentina Pelinel a anunţat că e însărcinată, refuzând însă să îl dezvăluie numele tatălui viitorului ei bebeluş. Cu toate acestea, în ciuda faptului că fostul fotomodel nu a numit niciun bărbat drept tată al băieţelului ei, toate indiciile au condus spre Cristi Borcea.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub miki k pital png
andreea antonescu jpg
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png