Catrinel Sandu s-a logodit cu iubitul american la șase luni de la divorț

Ultima actualizare:

    Catrinel Sandu  a primit un inel cu  diamante, în valoare de  câteva sute de dolari
Catrinel Sandu a primit un inel cu diamante, în valoare de câteva sute de dolari

Catrinel Sandu (41 de ani) şi-a refăcut viaţa, după durerosul divorţ de fostul jucător de tenis Gabriel Trifu. Şi, deşi se temea de o nouă căsătorie, iată că ea a acceptat totuşi inelul de logodnă cu diamante, de la noul iubit, alături de care locuieşte în America.

Catrinel Sandu (41 ani) radiază de fericire. A revenit în România, în vacanţa de vară, în urmă cu două săptămâni, împreună cu fetiţele ei, Sara (9 ani) şi Lara (5 ani), pe care le are cu Gabi Trifu. Iar la scurt timp a sosit pe meleagurile noastre şi iubitul ei, Steve, bărbatul cu care şi-a refăcut viaţa după despărţirea de fostul jucător de tenis Gabriel Trifu.

La 6 luni de când s-a pronunţat divorţul de Gabriel Trifu, fosta bebeluşă de la ”Cronica cârcotaşilor” (PRIMA TV) a primit un inel superb cu diamante din partea americanului:”E prima dată când simt că am un partener în adevăratul sens al cuvântului, care să îşi dorească să facă lucruri împreună, ne sfătuim în absolut orice. Vreau să le ofer fiicelor mele o familie, să le arăt că dacă nu a mers prima dată, poţi să găsesti pe cineva care să te facă fericită”, a povestit recent Catrinel, la emisiunea “Refresh by Oana Turcu”. Între timp, blondina şi-a schimbat complet viaţa. Şi-a găsit un nou loc de muncă, în America, urmând să devină profesoară la o şcoală prestigioasă de arte, din Florida.

Cei doi vor să se căsătorească

simeon stalpnicul png

Vedeta a vorbit la Antena 1 despre vechile probleme amoroase: „Anul ăsta a fost cât zece. S-au întâmplat foarte multe schimbări în viaţa mea. Divorţul... de trei ani de zile se tot întâmplă. S-a finalizat în momentul în care eu am făcut acel anunţ. Atunci actele în sfârşit au fost finalizate. Şi atunci am făcut anunţul, dar totul a durat de mult mai mult timp. S-au scris oricum prea multe lucruri, unele adevărate, altele neadevărate. Nu o să intru în detalii. Important este că noi suntem bine”, a mai completat ea. Întrebată cum au reuşit fetiţele să treacă peste despărţirea părinţilor, ea a menţionat, cu durere: „Pentru Lara a fost mai uşor pentru că totul se întâmplă de vreo trei ani de zile, iar ea are cinci ani. Deci totul a început când era destul de mică. Dar Sara a fost un pic mai afectată. Am vorbit deschis cu ea în limitele normale şi cât poţi să-i spui unui copil. Nu am ascuns lucruri, a şi văzut foarte multe lucruri. Ţii în tine, dar la un moment dat mai ai şi lucruri pe care nu ar trebui să le spui faţă de copii. Am încercat să gestionez cât se poate de bine situaţia, dar nu atât de bine cum aş fi gestionat-o acum, trecându-mi. Aceea nu e o perioadă deloc frumoasă. Dar am găsit puterea să mergem mai departe şi ele mi-au dat-o, mai ales Sara”.

Catrinel şi Trifu au două fetiţe superbe


    După divorţ, Sara şi Lara au rămas  în custodia lui Catrinel
După divorţ, Sara şi Lara au rămas în custodia lui Catrinel

Catrinel Sandu locuieşte de peste 10 ani în SUA. În 2006 s-a căsătorit cu Gabriel Trifu, pentru care s-a mutat peste Ocean, în Florida. Cei doi s-au despărţit în urmă cu trei ani, când Catrinel a primit un telefon de la o femeie, care a înştiinţat-o că este amanta soţului ei. Divorţul s-a pronunţat în decembrie 2017. Cele două fetiţe ale lor, Sara  şi Lara, au rămas la Catrinel, care a renunţat la pensia de întreţinere ce i s-ar fi cuvenit ca fostă soţie. Ea şi Gabriel au locuit într-o vilă superbă în Florida, pentru care au plătit rate la bancă. Casa urmează să fie vândută, iar după acoperirea creditului ei vor împărţi restul de bani. Blondina locuieşte acum în Sarasota, în casa lui Steve, de meserie medic stomatolog!

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
smiley instagram jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp