Ce a scris Monica Tatoiu în testament! Unde i-a spus fiul ei să o ducă

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu a mărturist că şi-a făcut testamentulFoto: arhivă personală

Monica Tatoiu a dispărut în ultima vreme de la televizor, dar asta nu înseamnă că a stat degeaba. Femeia de afaceri a călătorit mult, ba chiar a suferit un teribil accident la schi, în Elveţia, care a făcut-o să vorbească despre lucruri mai puţin plăcute. Invitată la o emisiune de la Pro Tv, vedeta a povestit cu seninătate că şi-a făcut testamentul şi a subliniat ce i-a cerut fiul ei să facă.

De şase luni, Monica tatoiu nu a mai intrat în niciun platou de televiziune, O obişnuită a emisiunilor, femeia de afaceri s-a retras o perioadă din viaţa publică, dar în tot acest timp, a făcut în aşa fel încât să nu se plictisească. "Mai mult de 180 de zile pe an, eu călătoresc. Ar trebui să nu mai plătesc taxe şi impozite aici.  Am bătut Italia în lung şi-n lat. În vară, am fost pe toată coasta. Nu merg în locuri turistice, cunoscute de toată lumea. Am ajuns în Arhipelagul Maddalena (n.r. Sardinia) Am fost şi la schi. Eu schiez de 35 de ani şi schiez bine. 

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu s-a întors în scaun cu rotile din ElveţiaFoto: arhivă personală

Am fost în Elveţia. Ei sunt capete pătrate şi îmi asum ce spun. Italienii sunt mult mai buni. Am nimerit pe o pârtie de 3 metri, care era de pârtie pentru maşini. Aţi mai auzit aşa ceva? Erau două semne galbene, care ar fi indicat acest lucru. După ce am coborât partea cu zăpadă, am dat în faţă de un tunel asfaltat. Accidentul a fost grav. După 60 de ani, femeile fac osteoporoză, aşa că am suferit o fractură de şold. Cu noroc s-a vindecat în 5 săptămâni. Acum sunt bine. Aş fi putut să merg la schi în Franţa. Am plecat în scaunul cu rotile, cum te plimbă ca pe sfintele moaşte, şi am sărbătorit 35 de ani de căsătorie în Aruba. Există un loc unde o să mă şi împărştie în apă, pentru că eu nu sunt cu înmormântări şi pomeni. Mi-am făcut testamentul şi i-am spus fiului meu: «Mă iei, mă arzi şi mă împrăştii în Guadeloupe (n.r. Antilele Franceze, insule situate între Marea Caraibelor şi Oceanul Atlantic), unde este un paradis numit Le petit ilet", a spus senină Monica Tatoiu. 

Femeia de afaceri care a condus o importantă companie de cosmetice este căsătorită cu Victor Tatoiu. Cei doi soţi au împreună un băiat, pe Victoraş.   

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cristian tudor popescu arșinel png
visarion alexa
prodan (2) jpg
woman 4214744 1920 jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Alexandru Arsinel
madalina craiu din clanul foto pro tv jpg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg