Ce băieți înalți ca brazii are Raluca Guslicov!: «Nici nu zici că sunt ai mei»

#Exclusiv Click!

Fosta vedetă din serialul „Trăsniții”, de la Prima TV, Raluca Guslicov se mândrește cu doi flăcăi la ușă, înalți ca brazii! Raluca îi ia, mai nou, cu ea la evenimente, și toată lumea întoarce capul după ei.

Raluca Guslicov, alături de cei doi băieți ai ei, Ralf Adrian și Marc Cristian Sursa: Facebook
Raluca Guslicov, alături de cei doi băieți ai ei, Ralf Adrian și Marc Cristian Sursa: Facebook

Raluca Guslicov, îndrăgita actriță pe care o știți din serialul „Trăsniții”, dar și de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, din București are cu ce se mândri. Băieții ei o însoțesc pe la evenimente mondene, iar nimeni nu crede că actrița, care arată trăzRaluca guslicov, net, este chiar mama lor.

Raluca a venit, miercuri seară, cu cei doi flăcăi, care o întrec în înălțime, la o premieră de film și toată lumea s-a uitat mirată după ei.

„Ne pregătim de majorat!”

Băieții Ralucăi Guslicov sunt înalți ca brazii. Adrian Ralf Savu are 20 de ani, iar mezinul Marc Cristian Savu se pregătește să sărbătorească majoratul pe 27 mai.

Am mai ajuns și eu pe la un eveniment și, culmea, însoțită, chiar de băieții mei, care și-au făcut timp să vină. Dar, în ultima perioadă, vorbim mult la telefon, că de văzut ne întâlnim pe acasă mai rar.

Fiecare cu activitățile lui, acum că mă uit în sus la ei, cel mic face luna asta pe 27 mai, 18 ani și ne pregătim de majorat. DJ-ala îi ocupă mult timp, dar e activ și la școală, fiind a 11-a la liceu. A avut și prima lecție de condus cu emoții, dar îi place tare”, a declarat Raluca, pentru Click!

„Unul face trap, altul e pe DJ-ială!”

Ambii flăcăi ai Ralucăi Guslicov fac muzică la nivel profesionist, iar acasă la Raluca e tambălău mare.

Cât despre cel mare se pregătește să-și lanseze piese în stil trap (el compune muzică și scrie versurile) și mai ajunge și la facultate (marketing). Altfel, parcă nici nu sunt ai mei, așa mari sunt!

Nu-mi vine să cred cât și când au crescut…. Acum discutăm multe și îi ajut cum pot pe partea asta, pentru că e important să treacă cu bine de perioada asta a încercărilor adolescenței, elegant spus! Ne vedem la teatrul Constantin Tanase la spectacole și sper cât de curând și la TV”, ne-a mai spus Raluca Guslicov.

Cine e Raluca Guslicov?

Raluca Guslicov s-a născut pe 9 iulie 1975, la Ploiești. Actrița este divorțată și are doi copii, Ralf și Marc. Pasiunea pentru lumea televizunii a descoperit-o în momentul în care i s-a propus să lucreze ca reporter la Tele7abc. Apoi a devenit prezentatoarea unei emisiuni muzicale și, într-un an și jumătate, a ajuns să realizeze și să prezinte o emisiune în direct. A primit, mai apoi, oferta de a juca în serialul „Trasniții”, de la Prima TV, acolo unde a interpretat rolul unui psiholog.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net