Ce bine doarme fetiţa Mădălinei Ghenea în avion! Actriţa a obişnuit-o cu zborurile

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea nu se află în cel mai fericit moment al vieţii eiFoto: arhivă personală

Fetiţa Mădălinei Ghenea îşi urmează celebra mamă peste tot, iar zborul cu avionul nu mai este o problemă pentru ea. Micuţa, în vârstă de şapte luni, adoră să meargă cu avionul, ba chiar adoarme în timpul călătoriei. Actriţa le-a arătat prietenilor ei imagini surprinse în timpul zborului.

Mădălina Ghenea (29 de ani) și-a luat fetița și s-a îmbarcat într-o cursă aeriană cu destinaţia Italia. Şatena călătoreşte cu micuţa peste tot şi dacă ne-a arătat că merge cu fetiţa inclusiv la stomatolog, zborul cu avionul putem spune că a devenit deja o rutină. Fiica vedetei şi a lui Matei Stratan (31 de ani) în vârstă de 7 luni are deja la activ câteva călătorii la înălţime.Mesajul Mădălinei Ghenea după scandalul cu iubitul pe stradă 

Mesajul Mădălinei Ghenea după scandalul cu iubitul pe stradăFanii vedetei s-au îngrijorat şi se gândesc dacă nu cumva Mădălina a plecat din România pentru că s-a separat de iubitul ei. Mai îndrăzneţ, unul dintre ei a întrebat-o direct dacă nu cumva cei doi s-au despărţit. 

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan trec printr-o perioadă tensionată după ce îndrăgostiţii au fost surprinşi în plin scandal pe stradă. De atunci, actriţa s-a mutat cu copilul într-un apartament, iar părinţii lui Matei au venit să-i împace.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
Ioana Petric jpg
BeFunky collage (12) jpg
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
sistemul de rachete buk foto wikimedia
Coolio FOTO Getty Images jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf