Ce crede Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu: «Nu este materialistă»

Ultima actualizare:

    Ce spune Cătălin Botezatu despre caracterul Biancăi Drăgușanu Foto: Arhivă personală
Ce spune Cătălin Botezatu despre caracterul Biancăi Drăgușanu Foto: Arhivă personală

Bianca Drăgușanu s-a aflat în atenția amănunțită a presei în ultima perioadă, după ce a decis separarea de Victor Slav, împreună cu care are și o fetiță, și în urma deciziei de a intra într-o nouă relație, imediat după despărțire, afișându-se la brațul lui milionarului Tristan Tate și petrecând mult timp în compania acestuia. Acțiunile Biancăi o fac să lase o impresie de persoană materialistă, care își urmărește întotdeauna propriul interes, așa cum este adesea acuzată de către admiratorii ei. Totuși, fostul ei iubit, designerul Cătălin Botezatu, a sărit în apărarea vedetei și a explicat care ar putea fi motivele pentru care Bianca tot trece prin despărțiri, în ultima vreme.

Cătălin Botezatu, cel datorită căruia Bianca Drăgușanu a devenit și cunoscută în showbizul românesc, a explicat, din perspectivă proprie, care ar putea fi motivele pentru care Bianca și Victor au pornit pe drumuri separate sfârșind, astfel, mariajul, dar și cauzele care au dus și la despărțirea fostei prezentatoare de la „Te vreau lângă mine”, de ultima ei „cucerire”, Tristan Tate.

Creatorul de modă a dezvăluit ce personalitate are Bianca, susținând că aceasta nu poate fi „închisă într-o cușcă”. Printre altele, Cătălin Botezatu a făcut referire și la relația pe care fosta lui iubită a avut-o cu Tristan Tate, afirmând că Bianca nu este deloc materialistă, așa cum se speculează. „Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă.Trebuie să îi dai voie să trăiască în habitatul ei, ea trăieşte în această junglă frumoasă, luxuriantă, în care ea trebuie să fie felină, trebuie să fie admirată, trebuie să fie adulată, trebuie să fie dorită. Dacă ea nu se simte aşa, nu mai e Bianca. Aşa am cunoscut-o şi probabil aşa e bine să meargă până la capăt”, a explicat Botezatu.

Cătălin Botezatu consideră că Bianca l-a ales pe Tristan Tate deoarece el i-ar fi acordat atenţia de care vedeta are nevoie. Designerul a fost foarte apropiat de Bianca şi nu consideră că aceasta are o fire materialistă, susținând că dacă ar fi fost așa, „ar fi pus mâna” pe bărbați mult mai bogați.

„Cred că l-a ales (pe Tristan Tate n.r) pentru că avea acel ceva pe care nu l-a găsit în ceilalţi bărbaţi. Fiecare bărbat, fiecare femeie oferă ceva partenerei, partenerului. Nu ştim ce a văzut acolo. Bianca nu este materialistă. Vă zic clar, dacă era materialistă, puncta la nivel de miliardari şi ştiu eu ce vorbesc”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru Wowbiz

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net