Ce de sex în videoclipuri! - VIDEO


    Kamara şi-a folosit şi el iubita în cel mai recent videoclip al trupei Alb Negru. Ramona a lăsat inhibiţiile deoparte şi a filmat fără sutien, în lenjerie sexy
Kamara şi-a folosit şi el iubita în cel mai recent videoclip al trupei Alb Negru. Ramona a lăsat inhibiţiile deoparte şi a filmat fără sutien, în lenjerie sexy

Videoclipurile autohtone abundă mai nou în scene de sex care mai de care mai fierbinţi. Solişti precum Alex Velea şi Kamara nu s-au sfiit să facă dragoste cu iubitele în faţa camerelor de filmat, iar Sylvia a încins spiritele în rolul unei matroane de bordel.

Sexul este, mai nou, reţeta de succes şi în cazul solişilor români. Aceştia au lăsat orice inhibiţie la o parte şi, de amorul artei sau nu, îşi demonstrează talentele de actori de filme XXX în videoclipuri.

Cei mai îndrăzneţi sunt de departe băieţii răi din showbiz, care nu au ezitat să-şi ia iubitele şi să încingă partide de amor în toată regula pe platourile de filmare.

Musculosul Alex Velea a realizat, recent, un videoclip fierbinte tocmai în Insula Creta, la piesa "Don't say it's over", unde a mimat ca la carte o scenă de sex alături de logodnica sa, mulatra Ana.

Nici Kamara de la Alb Negru nu s-a lăsat mai prejos şi şi-a arătat şi el calităţile de mascul în ultimul clip la piesa "Charisma", în care face dragoste cu iubita lui, Ramona, pe un pat acoperit cu aşternuturi roşii.

simeon stalpnicul png

Kamara: "Nu am avut inhibiţii pentru că era iubita mea. Altfel, dacă filmam cu altcineva, aş fi avut mari probleme acasă"

simeon stalpnicul png

Ramona: "Dacă nu era vorba de iubitul meu, nu acceptam scenele de sex. Am fost stânjenită când a trebuit să-mi rup tricoul de pe mine"

Bruneta, deloc pudică, a acceptat fără reţineri să fie filmată doar în lenjerie intimă, însă asta a costat-o şi s-a ales cu febră 40 de grade.

simeon stalpnicul png

Pe aceeaşi temă:

Dragă Kamara...

Simona Sensual, sfătuită de Ramona Nacă: "Lasă-te de cântat"

Mimează scene de sex cu iubitele în videoclipuri

Blonda Sylvia a încins şi ea imaginaţia bărbaţilor în ultimul său clip în care joacă rolul unei matroane de bordel.  Timp de 14 ore, cântăreaţa a stat închisă într-un conac construit în secolul XIX, înconjurată permanent de patru dansatoare sexy, care i-au făcut toate poftele.

DJ Rynno apare şi el în postura unui client care, după ce urmăreşte fiecare joc de seducţie al fetelor, o alege în final pe Sylvia.

Regizorul Alex Ceauşu:«Cenzurăm mult din scenele de dragoste!»

Unul dintre cei mai talentaţi regizori din noul val, Alex Ceauşu, spune că soliştii români nu au nici un fel de inhibiţie când vine vorba să se dezbrace sau să mimeze o scenă de dragoste.

"De multe ori chiar este nevoie să cenzurăm unele scene de sex din videoclipuri, pentru că, dacă le dăm aşa cum ies la filmări, sunt mari şanse să fie interzise. Artişii se oferă să-şi aducă propriile iubite pentru că altfel ar avea mari probleme acasă. În general, rapperii sunt cei mai dezinhibaţi", a declarat Alex pentru Click!

Regizorul a filmat cu o groază de artişti celebri, iar recent şi-a pus semnătura pe trei dintre cele mai noi clipuri de pe piaţă: Andreea Bălan (Trippin'), Nico (Poate undeva) şi Anda Adam cu Sasha Lopez (Madam).

Alex Velea a filmat cu iubita lui, Ana, în Insula Creta. Cei doi au fost aproape goi

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Alex Velea a cântat la Madrid în chiloţi roz- FOTO

Sylvia a interpretat scene lesbi în videoclipul în care avea rol de matroană

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Jasmine, Adina şi Sylvia, bătute cu balegă!

Sylvia: «Eu şi Andrei nu avem bani de nuntă»

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub ioana nastase png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
FotoJet jpg