Ce designer român a creat rochia de botez pentru fiica Elenei Udrea. «Da, ne vom asorta ținutele»

Ultima actualizare:

    Elena Udrea și fetița ei, Eva Maria, s-au asortat la botezFoto: Blitz
Elena Udrea și fetița ei, Eva Maria, s-au asortat la botezFoto: Blitz

Zi cu mare însemnătate azi, 20 septembrie, pentru Elena Udrea. Fostul ministru își botează fetița la Mănăstirea Cașin din București, chiar în ziua în care micuța împlinește un an. Elena Udrea spune că naşii sunt prieteni vechi de familie și a dat detalii și despre ținute: se va asorta cu fiica ei, rochiile fiind create de un cunoscut designer din România.

Elena Udrea (45 ani) şi partenerul ei de viaţă, Adrian Alexandrov (32 ani), o vor boteza azi pe Eva Maria, chiar de ziua ei. Evenimentul are loc la Mănăstirea Caşin din Capitală, iar petrecerea se va ține într-o locație de lux, într-un cadru intim.

Fostul ministru a dezmințit faptul că Traian Băsescu va fi nașul copilului ei, acest rol avându-l două perechi de prieteni, persoane necunoscute publicului. Și pentru că vrea discreție, Elena Udrea nu a trecut nici pe invitație cine sunt nașii micuței.

Pregătirile sunt în toi la Mănăstirea Cașin
Pregătirile sunt în toi la Mănăstirea Cașin

Nașii fetiței Elenei Udrea nu sunt persoane publice

Azi, în jurul orei 11.00, Udrea pleca să se aranjeze, la coafor. ”Mă duc repede să mă pregătesc pentru botez și ne vedem la întoarcere sau la biserică. Da, am rochia pregătită, ar fi culmea să nu o am… Nu va fi chiar la fel cu cea a Evei, ea are o rochie de prințesă, eu nu mai sunt de mult prințesă. Dar rochia mea se asortează cu a ei. Tatăl ei nu se asortează cu noi, se îmbracă în altă culoare. Rochița fetiței este o creație Dana Budeanu. A făcut o rochie superb de prințesă, alb-crem. Sper să nu-i fie frig, noi eram pregătiți pentru o vreme ceva mai bună. Și rochia mea este în aceeași culoare și da, tot Dana Budeanu a realizat-o”, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

Micuța Eva Maria a stat în brațele tatălui înainte de a intra în biserică
Micuța Eva Maria a stat în brațele tatălui înainte de a intra în biserică

Întrebată dacă e pregătită pentru acest eveniment emoționant, aceasta a răspuns: ”Mai mult spiritual. Am vrut ieri să stau toată ziua cu ea. E ultima zi de bebeluș, de azi e copil. Am stat toată ziua cu ea, în ultima ei zi înainte de a face un an. Am vrut să am amintiri, încerc să-mi amintesc ce făceam în urmă cu un an la ora asta… Anul trecut ea s-a născut la ora 14.00, ora României, iar acum la ora 14.00 o să fim împreună. E un moment pe care doar cine are copii poate să îl înțeleagă. Mă uit la ea și mi se face pielea de găină. Iubirea de mamă nu e de pe pământ, e o iubire dată de la Dumnezeu. Mă uit la ea și văd că există și cât de minunată este, așa minunată cum e orice copil”, a mai spus fostul ministru. Elena Udrea a mai declarat că Eva Maria merge deja pe piciorușele ei și a învățat să spună mama. ”Zice mama de 3 luni și merge în picioare de două luni. De fapt o să o și vedeți că va veni pe piciorușele ei. Nașii sunt prieteni vechi, nu sunt persoane cunosute”, a încheiat Udrea.

A stat în Costa Rica un an și cinci luni

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fugit din România în Costa Rica în februarie 2018, pentru a scăpa de condamnare din dosarul ”Gala Bute”. Udrea a fost reținută pe 3 octombrie 2018, la fix trei săptămâni după nașterea fetiței sale, de către Biroul Național Interpol din Costa Rica, ulterior fiind arestată în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu. În decembrie 2018, controversata blondină a fost eliberată, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis suspendarea executării pedepsei. Decizia a fost o consecinţă a hotărârii CCR prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanţa supremă a fost declarată nelegală. Pe data de  8 iulie, Udrea a revenit în țară cu fetița și mama sa, renunțînd la cererea de azil politic în Costa Rica.  

Citește și:

FOTO EXCLUSIV! Elena Udrea a redevenit Sexy-Nuți! Haine de firmă, limuzină și tocuri-cui

Elena Udrea a născut fără medic, în toiul nopții: «Nu erau decât asistentele speriate»

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net