Ce face Iuliana Luciu după ce şi-a dat demisia de la Antena 1

Ultima actualizare:

    Iuliana Luciu şi-a dat demisia de la Antena 1foto: arhiva personală
Iuliana Luciu şi-a dat demisia de la Antena 1foto: arhiva personală

Iuliana Luciu renunţă la postul de asistentă tv. Sora Nicoletei Luciu şi-a dat demisia zilele trecute şi va mai apărea la televizor doar până la sfârşitul lunii februarie. Şatena nu exlude posibilitatea de a se angaja la noul post tv al trustului, care va difuza telenovele.

Iuliana Luciu nu mai vrea să fie asistenta Simonei Gherghe. Trei ani şi jumătate a intrat în platoul "Acces Direct" şi i-a condus invitaţii prezentatoarei la canapea, însă s-a săturat. Şatena vrea mai mult de la viaţă şi îşi doreşte să-şi reaia cariera în actorie. Nu exclude nici varianta de a juca în telenovelele Ruxandrei Ion, care vor începe să fie difuzate la Happy Channel

"Dacă plec de la «Acces Direct», asta nu înseamnă că nu o să mai fim colegi de trust. Eu până să devin asistentă tv am făcut mult mai multe lucruri. 

Am jucat în şase telenovele şi într-un film artistic. Din momentul în care am intrat în echipa Antena 1, lumea a uitat lucrul ăsta şi mie îmi pare rău pentru că asta ştiu eu să fac cel mai bine. La asta mă gândeam în primă fază, să mă reorientez către postul de telenovele, dar nu voi refuza nici vreo ofertă de la o altă emisiune. Trebuie să ajung la nişte castinguri în America. Din păcate timpul nu-mi permitea să fiu şi la tv şi acolo. Cred că mai pot să joc, vreau să mă ocup de cariara mea de actriţă. Acum cât mai sunt tânără. Eu sper să vin cu ceva concret despre care să vorbim, nu să bat câmpii", a spus Iuliana Luciu la Antena 1.

Şatena a povestit că a vorbit şi cu Simona Gherghe despre decizia ei de a pleca când s-au întâlnit la machiaj. "Nu îmi pare rău pentru că am fost asistentă tv. Am învăţat multe lucruri de la Simona. Cum se descurcă atunci când nu îi merge prompterul. Pentru alea două vorbe pe care eu le spuneam la final, pierdeam toată ziua. Trebuia să fiu acolo de la ora 14.00", a mai spus asistenta tv 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net