Ce l-a cuminţit familia pe Don Juan-ul de la Direcţia 5

simeon stalpnicul png
Marian Ionescu pare un alt om de când şi-a pus pirostriile şi a devenit din nou tăticFoto: Blitz

Am trăit să o vedem şi pe asta! Până mai ieri, ultimul burlac veteran din showbiz şi idol al femeilor, Marian Ionescu (54 de ani) s-a transformat peste noapte în soţ model şi părinte grijuliu. Minunea a înfăptuit-o Octavia Geamănu (32 de ani), ştirista care l-a făcut tătic pe liderul trupei Direcţia 5, la sfârşitul lunii noiembrie.

În trecut, schimba femeile pe bandă rulantă, acum schimbă scutece şi îşi plimbă bebeluşul. Sunt imagini rare cu Marian Ionescu, surprinse recent de fotoreporterii Click! Rolul de tătic îl prinde de minune pe artist, care este extrem de grijului cu băieţelul lui. Marian şi Octavia au ieşit zilele trecute la cumpărături, în zona în care locuiesc.

simeon stalpnicul png
A avut grijă să-i protejeze căpuşorul, l-a ţinut doar la piept şi din când în când l-a pupat cu focfotografii: Blitz

În timp ce proaspăta mămică umplea coşul cu merinde, tăticul Marian a ieşit la plimbare cu cel mic. A avut grijă să-i protejeze căpuşorul, l-a ţinut doar la piept şi din când în când l-a pupat cu foc. E topit tot după micuţul Andrei. La fel de grijulie este şi Octavia, care în drumul spre casă a condus cu o mască pe faţă, fiind cel mai probabil răcită şi nevrând să-l îmbolnăvească şi pe cel mic. În tot acest timp, Marian a stat pe bancheta din spate alături de bebeluş şi l-a supravegheat tot drumul.

simeon stalpnicul png
Octavia a cărat cumpărăturilefotografii: Blitz

Povestea de iubire dintre celebrul chitarist şi fosta prezentatoare a Observatorului Special de la Antena a făcut deliciul presei în ultimii ani şi a fost presărată cu despărţiri şi împăcări nenumărate. Cu greu a reuşit Octavia să-l cuminţească pe cel cu inimă zburdalnică. Blonda a avut de tras, de îndurat umilinţe şi aventuri fără număr ale craiului de la Direcţia 5.

simeon stalpnicul png
Octavia Geamănu

Relaţia lui Marian cu Octavia, care între timp i-a devenit soţie, a început în 2010. Deşi artistul pusese ochii pe ea atunci când începuse o idilă cu Crina Abrudan, se pare că blonda s-a speriat de trecutul lui amoros şi a preferat să stea în banca ei. Nu a făcut-o mult timp. S-au cuplat pentru scurt timp, însă ştirista nu a reuşit să îl uite aşa uşor pe Marian şi a suspinat tot timpul după el. După trei ani, cei doi au reluat legătura şi în toamna anului 2013 s-au logodit. S-au căsătorit cu acte în februarie 2015, nu înainte însă ca Marian să mai treacă prin câteva “dormitoare”. Anul acesta, Octavia a rămas însărcinată, iar în 20 noiembrie l-a adus pe lume pe Andrei, un băieţel perfect sănătos. Artistul mai are un băiat Carmin (29 de ani) din prima căsătorie.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
 dmitri rogozin sursa facebook
simo instagram jpg
image
image
image
image
cub cucu de la NT png
kim kardashian jpeg
Reghe alături de invitați FOTO Instagram
reghecampf si anamaria prodan
cub Roxana Vasniuc png
cub alin gălățescu png