Ce mare s-a făcut fiica Mirelei Boureanu Vaida! E adorabilă

2 iunie 2016
mireasa pentru fiul meu mirela boureanu vaida jpeg
Mirela Boureanu Vaida a intrat în concediu de la '''Mireasă pentru fiul meu'' de când a devenit mămicăFoto: Antena 1

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea de la "Mireasă pentru fiul meu", este o femeie împlinită. Este cântăreață și actriță, o soție iubită și o mamă fericită. Unde mai pui că este din nou însărcinată, iar în doar două luni va deveni din nou mămică.

A născut în 2015, dar prezentatoarea de la Antena 1 nu a mai stat pe gânduri și a decis să-și mărească familia cât de repede poate. Așa se face că, deși a născut-o pe Carla în 20 februarie 2015, Mirela este acum gravidă în șapte luni, de această dată cu un băiețel. Drumul ei în a-și vedea visul împălinit a fost unul presărat cu multe momente dramatice.

Mirela și-a dorit din tot sufletul o familie numeroasă. Lucruile nu au decurs însă lin pentru vedeta de la Antena 1. Mirela a pierdut două sarcini înainte de a o avea pe Carla, una chiar înainte de a intra în direct, în platoul emisiunii.

"Sunt căsătorită de 5 ani. A fost mai greu. E prima dată când vorbesc despre asta. Eu am pierdut două sarcini, una dintre ele chiar anul trecut, înainte de a intra în direct şi prima chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă întrebau, mă acuzau că muncesc foarte mult. Oamenii nu ştiu că înainte de a fi o persoană publică eşti om şi ai şi tu vulnerabilităţile tale.

Chiar dacă mergeam seara acasă şi plângeam şi dimineaţa mergeam la medic să fac aspiraţie şi tot ce se face în cazul unei pierderi de sarcină, eu mergeam la muncă şi nu am dorit să mă plâng. Medicii mi-au spus că trebuie să mă gândesc că uneori corpul elimină tot ce nu e bun şi că va veni vremea când Dumnezeu îmi va da un copil sănătos. Poate a fost mai bine aşa... bine că nu a fost mai grav”, povestea Mirela în 2014, la "Acces Direct".

image
Carla Maria s-a născut în februarie 2015

În 1 Iunie, cu ocazia Zilei Copilului, Mirela Boureanu Vaida a publicat pe Facebook o imagine cu fiica sa de un an și patru luni. Micuța adorabilă, îmbrăcată în ie, a furat rapid inimile internauților, care nu au mai contenit cu aprecierile. Fotografia a primit 11.000 de like-uri în doar câteva ore. "La mulți ani, copii de pretutindeni!! Cum să vă mulțumim că dați atâta sens vieții?", a scris Mirela alături de poza cu simpatica ei Carla Maria.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png