Ce mesaj a apărut la blocul lui Marin Moraru, la nici doi ani de la moartea sa

Pe 21 august se vor împlini doi ani de când Marin Moraru s-a stins din viaţă, la 79 de ani. Fanii, prietenii şi vecinii nu l-au uitat, ba chiar au făcut un gest emoţionant în memoria lui. O placă comemorativă cu chipul lui Marin Moraru se găsește, din 16 iunie, la intrarea blocului din București, în care actorul a locuit ani de zile.

În fotografia inscripţionată pe placa din marmură, Marin Moraru îi întâmpină cu un zâmbet pe locatarii blocului pe de Calea Dorobanților, din București, acolo unde actorul a locuit mai bine de 4 decenii. 

simeon stalpnicul png

”Începând de astăzi (16 iunie), locatarii blocului 2, din Calea Dorobanți, vor fi întâmpinați de un semn de aducere aminte, a celui care a fost, este și va rămâne inegalabilul Marin Moraru, iar trecătorii vor putea face un popas în fața blocului în care marele actor a trăit timp de 42 de ani, împreună cu soția sa, căreia i se datorează aceasta inițiativă!”, se arată într-un mesaj postat în dreptul imaginilor, pe pagina de Facebook a regretatului actor.

Marin şi Lucia Moraru, căsnicia-perfectă

Marin Moraru s-a stins din viață pe data de 21 august 2016. De atunci, soția acestuia, omul de radio Lucia Popescu-Moraru, se luptă cu singurătatea. Pentru ea, ziua de 21 august 2016 rămâne cea mai tristă zi din viață. Apropiații i-au fost alături, dar durerea suferită a fost şi este imensă. Totuși, cei dragi au încercat din răsputeri să o scoată din această stare şi au tot invitat-o la evenimente artistice. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost impresionantă. Au avut o căsnicie de 52 de ani, însă nu au vorbit de prea multe ori despre viața de familie. Actorul era de părere că „dacă ieși în vitrine, ești călcat în picioare”. Cei doi s-au căsătorit pe când Lucia era în liceu. A fost dragoste la prima vedere. Despre Marin Moraru, Lucia spunea că a avut un suflet de copil. „Dacă am trăit atâția ani împreună, să știți că nu i-am trăit dintr-un anumit motiv, pentru că actorii până în zilele noastre nu au câștigat mare lucru”, spunea Lucia Moraru, într-un interviu pentru revistatango.ro.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
romanii au talent 2023 flavian glont jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg