Ce n-a spus niciodată Andreea Bănică despre moartea părinților ei. A rămas orfană în decurs de doi ani


    Andreea Bănică, în emisiunea "La cină", de la Digi24foto: captură YouTube
Andreea Bănică, în emisiunea "La cină", de la Digi24foto: captură YouTube

Andreea Bănică (42 de ani) a trăit o dramă: și-a pierdut ambii părinți în decurs de doar doi ani! Vedeta a rămas singură pe lume la doar 23 de ani.

Solista se afla la acea vreme în plin succes muzical cu trupele Exotic si Blondy. Tragediile au marcat-o profund. Primul care s-a stins din viață a fost tatăl Andreei, în 2001, în urma unui accident. “Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt. Tatăl meu m-a iubit enorm, mă iubea mai mult ca pe sora mea, ea era geloasă. Eu am fost remarcată la 4 ani și jumătate de Adrian Păunescu. Tata m-a dus la el, la Teatrul de vară, și m-a chemat la București. Ne-a îndrumat la casa Pionierului din Constanța. Îmi lipsește mult tata. Mă bucur că a apucat să vadă că mi-am luat prima mea mașina din banii obținuți din muzică, un Cielo. Își dorea mult să mă vadă realizată”, a mărturisit solista, în emisiunea “La cină”, de la Digi 24.


    Andreea Bănică, în brațele mameifoto: arhivă personală
Andreea Bănică, în brațele mameifoto: arhivă personală

„Cu tata am vorbit când mi-am început viața sexuală”

Din păcate, în ultimii ani din viață, bărbatul dăduse în patima alcoolului, având probleme mari cu banii. “Eu am avut o problemă, mama mea nu era așa de caldă, iubitoare, eu vorbeam mai mult cu tata. Eu cu tata am vorbit când mi-am început viața sexuală, nu cu mama. După ce tata s-a pensionat pe caz de boală și a deschis un magazin unde vindea diverse, a avut probleme și a pierdut magazinul. Atunci a căzut în patima băuturii. Am suferit mult, pentru că el nu nici nu avea voie sa bea alcool, avea diabet. Devenea nervos, recalcitrant. Erau certuri mari în familie. Ar fi avut nevoie de ajutor specializat atunci”, a mai povestit solista.


    Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea
Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea

“Mama a fost primul caz de cancer esofagian la o femeie, în România”

Peste doar doi ani, în 2003, mama solistei avea să moară și ea de cancer esofagian. “Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”, a mai povestit artista, în lacrimi.


    Părinții Andreei Bănicăfoto: arhivă personală
Părinții Andreei Bănicăfoto: arhivă personală

Citește și:

Andreea Bănică a împlinit 42 de ani de viață și 12 ani de la nuntă. Lucian a furat-o din brațele vărului său

Andreea Bănică, secretul relaţiei de 22 de ani cu soţul: «Nu am stat despărţiţi decât câteva zile»

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png