Ce o relaxează pe Mihaela Rădulescu după amor

Ultima actualizare:

    Mihaela Rădulescu face furori pe facebook purtând doar un maieu roşu şi o pereche de chiloţeifoto: arhiva personală
Mihaela Rădulescu face furori pe facebook purtând doar un maieu roşu şi o pereche de chiloţeifoto: arhiva personală

Canicula s-a mutat pe facebook. Mihaela Rădulescu (45 de ani) îşi încinge fanii de pe contul de socializare. Vedeta a publicat o fotografie în care scoate la înaintare sâni de milioane şi picioare de manechin dezvăluind ce o relaxează după o partidă de amor.

Iată care este tabietul preferat al fostei prezentatoare tv

Aceasta susţine că se poate energiza uşor. Tot ce îi trebuie este o muzică bună pe care să valseze desculţă, acesta fiind unul dintre capriciile favorite ale vedetei. În ciuda vârstei, Mihaela este lipsită de orice inhibiţie, când vine vorba despre trupul ei. Vedeta a apărut într-o rochie roşie minusculă, foarte provocatoare. Cu manichiura şi pedichiura făcute, Răduleasca s-a pozat desculţă în iarbă.

Aşa se încarcă de energie Mihaela Rădulescu, după ce face amor
Aşa se încarcă de energie Mihaela Rădulescu, după ce face amor

Descrierea acestei imagini a incitat sute de fani. „Desculţi în iarbă, pe nisip, oriunde. Toţi avem nevoie să ne încărcăm cu energie bună. Chiar şi dintr-o melodie, care mă face să valsez şi să zâmbesc şi să visez” , a zis Mihaela euforică.

Uite ce melodie ascultă: „Powerful” (Major Lazer)

Comentariile nu au întărziat să apară

De îndată ce au văzut fotografia publicată de Mihaela Rădulescu. S-au aprins discuţiile între fani. Aceştia şi-au aruncat replici tăioase, chiar pe pagina vedetei.

„Ce te mai minţi singură crezând că eşti tânără şi frumoasă? Babă disperată după photoshop. Serios, să le mulţumeşti austriecilor că ţi-a fost menţionat numele o singură dată în ziare, numindu-te old lady (doamna bătrână, n.r.)”, a scris o tânără cu privire la fotografia postată.

Dacă unii au criticat-o, alţii i-au luat apărarea. Iată ce spune unul dintre comentariile favorabile: „Leilor nu le pasă de părerea oilor! Frumoasa femeie, are perfectă dreptate. Nu trebuie să ne fie frică să ne plimbăm desculţi prin iarbă, nisip sau pietre”.

Nu este pentru prima dată când fanii fac parte din două tabere

Joi (23 iulie), Mihaela Rădulescu a povestit întâmplarea prin care a trecut fiului său, Ayan (11 ani). Vedeta susţine despre fiul său că nu a fost lăsat să intre într-un club de paintball. Motivul a fost că, unchiul copilului ar fi prăfuit maşina patronului de club. Astfel că părerile au fost împărţite. Unii au aprobat dezamăgirea Mihaelei cu privire la Romania. „Te înţeleg, Romania e ţara tuturor posibilităţilor”, a spus o admiratoare care îi împărtăşea părerea

O altă persoană susţine că minte, deoarece în acea zi copilul ei s-a jucat împreună cu Ayan: „De ce minţi? Fiul tău a fost zărit ieşind de acolo foarte murdar după o zi de distracţie”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net