Ce planuri are Boureanu după ce scapă de arest. Vrea să-și schimbe viața radical

Ultima actualizare:

    Cristi Boureanu şi Laura Dincă au planuri mari de viitor
Cristi Boureanu şi Laura Dincă au planuri mari de viitor

Experienţa prin care trece de aproximativ două săptămâni l-a făcut pe Cristian Boureanu să-şi regândească viaţa. Apropiaţii săi ne-au povestit că fostul deputat a decis să se căsătorească şi să plece în America după ce scapă de probleme.

9 iunie este data pe care nu o va uita vreodată Cristian Boureanu (44 de ani). A trecut uşor peste divorţuri şi peste  infidelităţile fostelor neveste, însă momentul când i s-au pus cătuşele la mâini e imposibil de uitat. Perioada neagră pe care o petrece în arestul central al Poliţiei Capitalei i-a dat de gândit. 

Nu se ştie dacă şedinţele de meditaţie chineză l-au ajutat să ia decizii înţelepte, însă după câteva discuţii cu iubita a hotărât să facă schimbări radicale în viaţă. Afaceristul vrea să se aşeze din nou la casa lui şi să se căsătorească cu Laura Dincă (21 de ani), femeia care i-a fost alături trup şi suflet în această perioadă neagră a sa. ”Cristi abia aşteaptă să iasă din arest. Pe primul plan, după ce se va întâmpla acest lucru, este sănătatea lui. Va merge la medic să-şi facă un consult amănunţit, apoi a vorbit cu iubita lui şi au planuri serioase de nuntă. Laura a demonstrat că-l iubeşte cu adevărat”, au declarat pentru Click! surse din apropierea familiei. În plus, Cristi intenţionează să se mute în America. ”Cristi este acomodat cu această ţară, având în vedere că a mai locuit acolo în trecut. După aceste clipe de coşmar, vrea să ducă o viaţă liniştită”, ne-a mai dezvăluit aceeaşi sursă. 

După gratii pentru ultraj


    Boureanu, în plin scandal
Boureanu, în plin scandal

Cristi Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile după un scandal monstru care a avut loc în urmă cu două săptămâni. El a fost acuzat de ultraj, după ce a ameninţat şi lovit un poliţist, care la rândul lui i-a dat un pumn în faţă. Imaginile surprinse la faţa locului au făcut furori pe internet. Avocatul lui Boureanu a declarat că fostul politician a depus şi el plângere penală împotriva polițistului care l-a lovit şi i-ar fi provocat probleme la nas, cap şi dinți.

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net