Ce pretenții are Valentina Pelinel pentru nuntă! Vrea să o întreacă pe Alina Vidican

Cristi Borcea și Alina Vidican, la nunta din 2011
Cristi Borcea și Alina Vidican, la nunta din 2011

Mai este doar o zi până la marele eveniment din viața sa, iar Valentina Pelinel dorește ca ceremonia religioasă în care își va uni destinul de cel al partenerului ei de viață, Cristi Borcea, să iasă perfect. După ce a pus la punct toate detaliile petrecerii, se pare că fostul model are și câteva pretenții pe care viitorul mire va trebui să i le îndeplinească. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Valentina și-ar dori să fie adusă la eveniment cu o limuzină extrem de luxoasă, asemenea celei pe care Borcea a închiriat-o pentru nunta lui de acum câțiva ani cu Alina Vidican.

Valentina Pelinel nu se lasă mai prejos! Dacă nunta fostului acționar de la Dinamo cu Alina Vidican a fost un eveniment despre care s-a vorbit mult timp în lumea showbizului românesc, se pare că fostul model plănuiește ca și petrecerea ei ce va urma după ceremonia religioasă din biserică să fie una memorabilă.

Cum în urmă cu câțiva ani, în 2011, fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a fost adusă la marele eveniment de o limuzină extrem de scumpă și luxoasă, se pare că Valentina își dorește să aibă parte de aceeași extravaganță.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, după cununia civilă
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, după cununia civilă

Astfel, Valentina Pelinel, cea de-a treia și actuala soție a fostului acționar de la Dinamo, care nu vrea să se lase mai prejos decât „rivala” sa, va ajunge la restaurantul unde va avea loc petrecerea cu o limuzină, al cărei preț pe oară este de 5.000 de euro, conform informațiilor oferite de Wowbiz. „A vrut și ea să meargă cu automobilul de lux, la fel ca Alina, la cununia cu Cristi, atunci când a coborat dintr-o super limuzina albă, foarte scumpă”, au declarat surse din apropierea cuplului de viitori miri.


    Valentina Pelinel și Cristi Borcea, după cununia civilă Foto Instagram
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, după cununia civilă Foto Instagram

Omul de afaceri Cristi Borcea se va căsători cu femeia care l-a așteptat și l-a sprijinit pe toată perioada încarcerării sale în data de 30 septembrie, la Budapesta. Cuplul și-a ales deja și nașii, care vor fi Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Irina Nicolae, fosta mebră a trupei de fete ASIA.

Petrecerea se anunță a fi una restrânsă, fiind invitate în jur de 40 de persoane. Membrii familiei și prietenii care le vor fi alături lui Borcea și Valentinei în marea lor zi vor fi cazați la un hotel de 5 stele din Budapesta, cheltuială suportată, bineînțeles, de fostul acționar de la Dinamo. Petrecerea ce va urma după ceremonia religioasă va avea loc într-un restaurant luxos din Budapesta, Gundel, acolo unde au făcut nunta și Marius Vizer și Irina Nicolae, nașii lui Cristi Borcea și ai Valentinei Pelinel. 

Pentru închirierea restaurantului, Cristi Borcea a scos din buzunar 15.000 de euro, potrivit Sport.ro. De asemenea, conform aceleiași surse, meniul cu care se vor delecta invitații va costa 200 de euro. Restaurantul este unul renumit, având în vedere că și Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a luat masa acolo și s-a putut bucura de specialitățile servite. 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
meghan markle 4 jpg
cub camelia șucu (1) png
george burcea lurch jpg
image
image
image
image
image
image
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png