Ce risc─â Tudor Chiril─â pentru b─âtaia din strad─â

image
Tudor Chiril─â la cafeneaua din centrul Bucure╚Ötiului, unde a avut loc ieri alterca╚Ťia Foto: Click!

Tudor Chiril─â a avut ieri o alterca╚Ťie pe strad─â cu un b─ârbat pe care-l cuno╚Ötea. L-a p─âlmuit, dup─â cum a recunoscut, chiar el, pe motiv c─â l-a ├«njurat ╚Öi i-a jignit tat─âl decedat. Dac─â i se va face pl├óngere la Poli╚Ťie, artistul risc─â ├«ntre 6 luni ╚Öi 5 ani de pu╚Öc─ârie sau amend─â penal─â.

Tudor Chiril─â (44 de ani) a fost implicat ieri ├«ntr-o b─âtaie. Se afla, ├«mpreun─â cu fratele s─âu, la o cafenea, ├«n zona Pie╚Ťii Charles de Gaulle, din Capital─â, c├ónd o persoan─â pe care o cuno╚Ötea de mai mul╚Ťi ani s-a oprit s─â-l salute

. Din vorb─â ├«n vorb─â, discu╚Ťia a degenerat. Au ajuns la subiecte politice ╚Öi de aici p├ón─â la b─âiate nu a mai fost dec├ót un pas.

ÔÇ×Am fost provocat ├«n timp ce st─âteam la cafea. Tat─âl meu a fost f─âcut securist. Am avut un conflict b─ârb─âtesc cu un individ care m-a provocat timp de zece minute. Nu mi se pare normal s─â stau la o mas─â ┼či s─â fiu provocat ┼či jignitÔÇŁ, a spus Tudor Chiril─â, la scurt timp dup─â incident.

Potrivit oamenilor legii, cel lovit a sunat la 112 ╚Öi a cerut sprijinul Poli╚Ťiei. ÔÇŁCei de la Sec╚Ťia 1 au sosit la fa╚Ťa locului, dar victima nu a depus p├ón─â acum pl├óngere ├«mpotriva lui Tudor Chiril─â. Dosarul penal a fost deschis in rem, nu in persona, pentru loviri sau ate violen╚Ťe. Dar victima o poate face ├«n 90 de zileÔÇŁ, ne-a spus surse oficiale.

În cazul în care procurorul ar da începerea urmării penale, artistul riscă între 6 luni și 5 ani de închisoare sau amendă penală.  

Citi╚Ťi aici ce explica╚Ťii a dat Tudor Chiril─â pentru reac╚Ťia violent─â pe care a avut-o ieri.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg