Ce rochie atipică de mireasă a avut Simona Gherghe la nuntă!

image
Simona Gherghe s-a măritat în secret în această varăFoto:Antena 1

Simona Gherghe este foarte discretă cu viaţa personală, aşa că nu ne miră ca abia recent s-a aflat că prezentatoarea Antena 1 a făcut pasul cel mare în această vară. Gazda "Acces Direct" a vrut o petrecere relaxată cu prietenii apropiaţi şi familia, motiv pentru care şi rochia de mireasă a fost una simplă, dar duafană, care a pus+o în valoare pe vedetă în ziua nunţii.

În contrast cu emisiunea pe care o moderează, unde totul este la vedere, viaţa Simona Gherghe este ţinută departe de micul ecran. Vedeta și partenerul ei, Răzvan Săndulescu, alături de care are și o fetiță, Ana Georgia, s-au căsătorit în această vară, dar şi-au dorit să organizeze o ceremonie restrânsă, departe de lumina reflectoarelor și ca camerelor de filmat. Cei doi s-au cununat religios chiar în ziua în care fetița lor a împlinit un an. Recent, vedeta care era doar căsătorită doar civil cu Săndulescu, a povestit într-un interviu că a amânat atât de mult nunta, pentru că nu-şi dorea ceva tradiţional. 

Simona Gherghe şi-a ales rochia cu două săptămâni înainte

Faptul că rochia a fost una atipică a fost o alegere Simonei Gherghe, care și-a ales ţinuta cu două săptămâni înainte de eveniment, fără să facă zeci de probe aşa cum obişnuiesc miresele.

image
Simona Gherghe la nuntă, alături de naşa Ionela Năstase

„Mi-am cumpărat-o cu vreo două săptămâni înainte de eveniment. (...) Am mers în showroom, am văzut-o şi am ştiut că aşa vreau să mă îmbrac. Şi da, nu e o rochie clasică, nici n-am vrut să fie. Aveam nevoie de ceva lejer, de purtat pe pajişte, pe marginea piscinei”, a mai spus vedeta.

Singura tradiție pe care a respectat-o a fost dansul mirilor. Ziua a fost aproape perfectă, fiind necăjiți doar de faptul că a plouat cam mult.

„Ne-am cam necăjit, dar ce să facem… de la party la piscină, am trecut la nuntă cu dans în ploaie, cu tot cu rochie. Dar să ştii că a avut un farmec aparte”, a concluzionat Simona Gherghe.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au cununat civil pe 29 aprilie 2017. Pe atunci, vedeta era însărcinată în luna a opta. Naşii Simonei Gherghe şi ai lui Răzvan Săndulescu sunt Vlad Petreanu şi soţia lui, Ionela Năstase. 

Citeşte şi:

Simona Gherghe s-a operat abia acum după ce a suferit din cauza asta toată sarcina!

Ce adorabilă e fetița Simonei Gherghe! A început deja să facă primii pași

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
depasire inconstienta FOTO captura video jpg
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Guvernul Ciuca
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf