Ce rol are Monica Bârlădeanu în serialul „Vlad”. Imagini sexy cu superba actriţă

image
Monica Bârlădeanu joacă rolul Carlei în serialul "Vlad"foto: Pro TV

În episodul 5 din serialul „Vlad”, care se va difuza în seara de 25 martie, Monica Bârlădeanu intră în scenă cu rol fatal, cel al Carlei Dumitrache, o femeie seducătoare, care apare în viaţa lui Ştefan şi care vrea să îl cucerească, deşi acesta este însurat cu Eliza şi are şi un copil.

După ce aţi văzut-o anul trecut ca gazdă a reality-showului „Ferma vedetelor”, de la Pro TV, anul acesta o vedeţi în dublă ipostază pe micul şi pe marele ecran. Monica Bârlădeanu (40 de ani) joacă un rol principal în noul film de comedie „Fani sau taci”, regizat de Iura Luncaşu, dar apare şi în serialul de cursă lungă „Vlad”, difuzat în fiecare luni la Pro TV, de la ora 20.30, unde o interpretează pe Carla. Este vorba despre o femeie foarte frumoasă și extrem de seducătoare. Aceste calități le folosește Carla când este nevoie, scopul ei fiind să destrame casnicia lui Ștefan (Andrei Araditsis) și a Elizei (Olimpia Melinte). Deși este o femeie irezistibilă, Ștefan nu este atât de ușor de cucerit, pentru că își iubește soția aproape obsesiv. Dar Carla nu se lasă, va reuși ce și-a propus și-l va seduce pe Ștefan. Însă cu ce preț?

Monica Bârlădeanu despre rolul din “Vlad”: “Eu sunt șahul la rege”

image
Scopul ei fiind să destrame casnicia lui Ștefan (Andrei Araditsis)

Carla nu ar fi crezut vreodată că se poate îndrăgosti de Ștefan, pentru că pntru ea reprezenta doar un "client". Totuși, acest lucru se întâmplă. Carla este o femeie cu suflet, într-o meserie în care nu au ce căuta sentimentele. Aceasta este tragedia ei. Actriţa a fost foarte încântată că a primit acest rol. „Serialul «Vlad» a fost o experiență absolut fabuloasă, pentru că ne-am unit foarte frumos, am găsit foarte mulți oameni cu care ne potrivim, pur și simplu. Vlad (Adrian Nartea), știind setul de abilități de care dispun, mă antamează într-o misiune foarte delicată, care la un moment dat devine complicată. Sunt o armă pe care Vlad o folosește, dar o armă cu mustrări de conștiință la un moment dat. Eu sunt șahul la rege, sunt atac la regină, fac tot felul de lucruri. Sunt falanga finală care ajută să se întâmple niște lucruri”, ne-a mărtirisit Monica Bârlădeanu.

Monica Bârlădeanu a jucat şi în seriale ca „Lost” şi „Nip/Tuck”

În ce filme a mai jucat Monica Bârlădeanu

image
Monica Bârlădeanu a fost atrasă instant de personajul pe care îl interpretează în "Vlad"

S-a născut la Iaşi şi şi-a dorit, pe rând, să devină doctor, actriţă şi avocat, dar visul ascuns al Monicăi a fost dintotdeauna să lucreze în televiziune. Tânăra a fost de multe ori aproape de acest domeniu, mai ales când avea roluri în reclame, păşind deseori în platoul de filmare. Toate aceste apariţii televizate în spoturi publicitare i-au dat tinerei un şi mai mare imbold să lupte pentru a-şi atinge visul. Emisiunea “La Strada”, de la B1 TV, i-a oferit Monicăi ocazia realizării visului său şi posibilitatea de a se descoperi. A fost înconjurată de familia sa, mai ales de mamă şi cei doi  fraţi ai ei, care i-au fost întotdeauna alături şi au sprijinit-o în tot ceea ce Monica a ales să facă. Îşi încearcă norocul la Hollywood şi, în 2003, joacă în “Nip/Tuck” - prietenie pe muchie de cuţit”, apoi în „Lost: Naufragiaţii”, în 2004. Primeşte şi în ţară roluri în „Moartea domnului Lăzărescu”, „Lombarzilor 8” sau Francesca”, producţii care i-au adus consacrarea.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
Dr. Marian Gașpar FOTO arhivă
image
image
image
image
cub anamaria prodan bebeto png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg