Ce sacrificii face Cristina Spătar pentru a fi slabă: «Am obsesia mea cu cântăritul»

Ultima actualizare:

    Ce sacrificii face Cristina Spătar pentru silueta perfectă Foto: Arhivă personală
Ce sacrificii face Cristina Spătar pentru silueta perfectă Foto: Arhivă personală

Cristina Spătar, în vârstă de 46 de ani, are o siluetă pentru care multe doamne și domnișoare ar face orice, însă aceasta aspiră către perfecțiune. Cum întotdeauna este loc de mai bine, Cristina a declarat că face tot posibilul să-ți mențină suplețea și a explicat, în cadrul unui interviu, ce metode folosește atunci când kilogramele în plus îi dau bătai de cap.

Cristina Spătar se poate mândri cu silueta ei, având în vedere că arista are o înălțime de 1,75 m și 57 de kilograme. Totuși, vedeta a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, faptul că încă nu are greutatea pe care și-o dorește, iar acest lucru o face să apeleze la unele metode mai drastice, pentru a ajunge la kilogramele mult visate. Cristina a dezvăluit că este mereu atentă în ceea ce privește silueta ei și se cântărește frecvent, pentru a ține „situația” sub control. În momentul în care aceasta observă că a luat în greutate mai mult de două kilograme, începe o dietă strictă, care poate ajunge și la înfometare. 


    Cristina Spătar face și sport pentru menținerea siluetei Foto: Instagram
Cristina Spătar face și sport pentru menținerea siluetei Foto: Instagram

„Nu prea sunt așa slabă. Am luat câteva kilograme în ultimul timp. Alerg pe bandă, merg la sală. Am început și un nou program de aerobic cu o domnișoară, încerc să fac din toate câte puțin. Mă cântăresc obsesiv. Am obsesia mea cu cântarul și cântăritul. Când iau 2-3 kilograme maximum, dar nu există 3. Încep să mănânc doar iarbă verde, cum zic eu, doar salată. E și puțină înfometare... din toate câte puțin. Tot nu arăt cum mi-aș dori, sincer. Acum 57 de kilograme, dar până pe 10 august când plec eu la mare o să fiu fix la kilogramele pe care mi le doresc”, a susținut Cristina Spătar pentru sursa anterior menționată. 

Cristina este mamă a doi copii, iar pe lângă faptul că este mereu atentă la ceea ce mănâncă, artista face și sport pentru a duce un stil de viață sănătos și pentru a arde grăsimile și caloriile în plus. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net