Ce sacrificiu a făcut Margareta Pâslaru pentru a-și salva căsnicia

Ultima actualizare:
Margareta şi fiica ei, Ana Maria, la pian
Margareta şi fiica ei, Ana Maria, la pian

Margareta Pâslaru a părăsit România în anul 1983, pentru a se stabili peste Ocean, alături de soțul ei, Gheorghe Sencovici, și fiica lor, Ana Maria.

Margareta Pâslaru (72 ani) a fost și este una dintre cele mai îndrăgite soliste din perioada comunismului. ”Diamant fermecat” și „Lasă-mi toamnă, pomii verzi” sunt doar două dintre melodiile interpretate de Margareta, care au făcut istorie.

Plecarea ei în America a constituit o mare pierdere pentru muzica românească. La vremea respectivă, în 1983, era o artistă confirmată, cu mare succes la public și nu puțini sunt cei care s-au întrebat de ce a decis Margareta să părăsească țara, renunțând la cariera muzicală.

Ei bine, se pare că interpreta a avut de ales între muzică și a-și salva căsnicia cu Gheorghe Sencovici. Decizia a fost să-și urmeze soțul în SUA.

În anii 1990, Margareta a revenit în țară, însă fiica ei, Ana Maria preferând să rămână peste Ocean. Nu i-a călcat mamei sale pe urme, ci și-a făcut o carieră de succes în cu totul alt domeniu. Ana Maria este președintele unei companii de consultanță în management. Este căsătorită și are doi copii.


    Margareta şi fiica ei, Ana Maria, la pianFoto: arhiva personală
Margareta şi fiica ei, Ana Maria, la pianFoto: arhiva personală
image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg