Ce schimbat e Frankfurt din «Vacanţa Mare». Doar vocea îl dă de gol pe Iulian Ilinca


    2018. Iulian Ilinca este magistral în rolul lui Jupân Dumitrache, din “O noapte furtunoasă”
2018. Iulian Ilinca este magistral în rolul lui Jupân Dumitrache, din “O noapte furtunoasă”

Pentru actorul Iulian Ilinca rolul lui Frankfurt din “Vacanţa Mare” a reprezentat o adevărată rampă de lansare în show-biz, acum fiind solicitat la greu atât în teatru, cât şi la evenimente, ca prezentator. Mai nou, a prins şi o reclamă la un anume robot de bucătărie. Are un look nou, rebel, astfel că doar vocea inconfundabilă îl dă de gol.

Iulian Ilinca, actorul slăbănog şi agitat care l-a interpretat în urmă cu 18 ani pe Frankfurt, şi care a rămas celebru cu replica “Te sparg, să moară mama”, este acum de nerecunoscut, căci s-a îngrăşat câteva kilograme şi şi-a lăsat barbă de pădurar.


    2000. Aşa arăta Iulian Ilinca, pe vremea când interpreta rolul agitatului Frankfurt
2000. Aşa arăta Iulian Ilinca, pe vremea când interpreta rolul agitatului Frankfurt

De când a părăsit “Vacanţa Mare” este pe cont propriu şi chiar nu duce lipsă de contracte, fiind unul dintre cei mai buni actori de comedie. Talentatul artist a fost distribuit în mai multe piese de teatru: “Am două spectacole, «Ketckup», o producţie independentă, o farsă într-un act cu Constantin  Zamfirescu – Zamzu din «Trăsniţii», o comedie uşoară pe care o jucăm unde avem loc, şi «O noapte furtunoasă» la Excelsior, unde îl joc pe Jupân Dumitrache. În rest, prezint evenimente, mai apar în roluri, mici scenete”.


    Apare într-o reclamă tv la un robot de bucătărie
Apare într-o reclamă tv la un robot de bucătărie

Dar, mai nou, de câteva zile, îl puteţi vedea şi într-o reclamă tv, unde laudă un robot de bucătărie. Iulian nu este căsătorit, însă şi-a găsit jumătatea, cu care se completează perfect pe plan artistic şi personal, cei doi postându-şi poze la greu, pe Facebook, cu viaţa lor de cuplu: “Prietena mea se ocupă de costume”, a adăugat el.

Simpaticul artist ne-a mai vorbit şi despre pasiunile sale: “În timpul liber mă plimb prin parc, vara mă dau cu rolele, înot, sunt o fire sportivă, altfel nu aş fi în formă”.

Şi acum are mulţi fani, aceştia înghesuindu-se să-şi cumpere bilete la spectacolele unde este cap de afiş.

Mulţi şi-ar mai dori să-l revadă în “Vacanţa Mare”, însă trupa a luat o pauză de la televiziune, după ultimele filmări de la Kanal D, din 2016. 

Uite ce mai fac foştii lui colegi!

Mugur Mihăescu (50 de ani), alias Leana, Radu Pietreanu (54 de ani) sau Costel şi Florin Petrescu (45 de ani), care a intrat în pielea personajului Axinte, au mai bifat colaborări în această formulă.“De Revelion am fost cu Radu şi cu Florin la un spectacol din Londra, unde am susţinut un show. Acum mă ocup mai mult de localurile mele din Centrul Vechi, care merg foarte bine.

Fanii ne pot vedea şi în filmările noi de pe Internet. Nu mă mai dau cu capul de pereţi ca să ajung în televiziune, mai întâi vreau să văd scenariul, nu mai accept orice.Radu mai merge prin ţară, cântă la chitară, spune glume, iar Florin organizează spectacole cu vedete,  în întreaga ţară”, ne-a spus Mugur Mihăescu.Pe Ani Creţu (Uriela), în vârstă de 36 de ani, o puteţi vedea la Teatrul “Ion Creangă”, iar  Mirela Stoian (Lila), în vârstă de 49 de ani, joacă adesea pe scenă împreună cu fiica ei, Valeria. În urmă cu doi ani, ele au apărut la show-ul “Ieri, azi, mâine!”, unde au fost ajutoarele Corinei Dănilă.


    În urmă cu aproape 20 de ani, erau “regii audienţelor”, la PRO TV
În urmă cu aproape 20 de ani, erau “regii audienţelor”, la PRO TV
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
alexandra dinub jpg
cub toma caragiu png
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg