Ce se întâmplă cu averea lui Cornel Galeș. Văduvul Ilenei Ciuculete a lăsat în urmă două procese și familia încurcată

image
Cornel Galeș a fost căsătorit timp de 25 de ani cu Ileana Ciuculete

Cornel Galeş a lăsat în urmă o situaţie extrem de încurcată. Avea pe rol două procese legate de averea pe care a lăsat-o soţia lui, Ileana Ciuculete, ambele cu băieţii din prima căsătorie a acesteia, Mugurel şi Cristian Sfetcu, iar familia lui, fiica din prima căsătorie, moştenitoarea de drept a lui, dar şi fratele lui nu vor să audă de el.

Văduvul cântăreţei Ileana Ciuculete, Cornel Galeş, care a murit într-un accident de maşină în Spania, la vârsta de 57 de ani, a lăsat în urmă o familie încurcată, dar şi două procese pe rol. Primul proces era disputat pe averea cântăreţei cu băieţii Ilenei Ciuculete din prima căsătorie, Mugurel şi Cristian Sfetcu.

image
Casa din București pe care Galeș a vândut-o când artista era în spital

Demarat în anul 2017, instanţa Judecătoriei Sectorului 1 din Bucureşti a decis în noiembrie 2018, în urma procesului lor pentru moştenirea artistei, ca averea să se împartă în felul următor: Cornel Galeş a fost obligat de judecători să plătească o cotă parte din casa în care a locuit ani de zile cu Ileana Ciuculete.

image
Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al cântăreței

În urma deciziei judecătorilor, Cornel Galeş trebuia să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Nici Galeş nu a rămas mai prejos! Pe lângă jumătatea de casă ce i s-a cuvenit, conform legii, ca soţ, conform deciziei instanţei, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă parte din drepturile de autor. Însă instanţa a respins partajul unor bunuri precum bijuteriile, hainele şi costumele populare, dar şi mobila artistei. ”Instanţa nu a reţinut aceste bunuri. A respins ca neîntemeiat. S-a împărţit jumătatea de casă de 91.000 de euro din cei 182.000 de euro, la cât a fost vândută casa. O pătrime din jumătatea de vilă i-a revenit lui Galeş, iar trei pătrimi le-au revenit copiilor”, ne-a explicat la momentul respectiv, avocatul Teodor Popa, cel care i-a apărat pe băieţii artistei.

image
Cristian Sfetcu, fiul cel mic al Ilenei

Decizia nu este una definitivă, Galeş a făcut apel la începutul acestui an. Rămâne ca instanţa Tribunalului Bucureşti să se pronunţe şi să stabilească dacă prima sentinţă dată de instanţa de fond rămâne valabilă sau ce anume decide. Cornel Galeş a rămas după Ileana Ciuculete cu o casă în Chitila, un apartament în Cosmopolis, casă, maşină, iar unii spun că şi-ar fi cumpărat o vilă cu piscină şi o casă, inclusiv în Spania, unde se mutase de doi ani de zile, dar şi locurile de veci din Cimitirul Străuleşti, unde îşi făcuse cavou cu artista.

Cornel Galeș are loc de veci lângă Ileana Ciuculete jpeg
Cornel Galeș are loc de veci lângă Ileana Ciuculete

Cornel Galeș avea o fată din prima căsătorie

Tot pe numele lui Cornel Galeş este şi locuinţa din Craiova în care stă Cristian, fiul cel mic al Ilenei, compusă din două camere la parter şi un demisol măricel, pentru care există pe rol un alt proces. În urma unei înţelegeri, soţul cântăreţei promisese că îi va trece pe numele fiului cel mic locuinţa amintită, disputată într-un dosar deschis în Craiova. Băieţii însă nu-şi doresc altceva decât ceea ce li se cuvine, iar restul averii le-ar putea rămâne fetei lui Galeş, Claudia, din prima căsătorie sau fratelui său, Marian Galeş.

image
Claudia, singurul copil al lui Cornel Galeș din căsătoria cu Neli Pintoiu

”Dacă fata lui Galeş, care este rudă de gradul 1 refuză moştenirea, urcă în grad fratele lui. Conform legii, copiii şi părinţii sunt rude de gradul 1, fraţii de gradul 2. Dacă nici acesta nu va dori moştenirea, atunci statul român va interveni. Iar băieţii îşi iau partea lor. Ei nu doresc nimic din ce nu li se cuvine... Eu am vorbit cu ei, păreau foarte afectaţi. Pentru că una-i una, alta-i alta, chiar s-au oferit să ajute…”, ne-a explicat avocatul Răzvan Socoteanu, cel care i-a reprezentat la început pe băieţi. Cornel Galeş a murit la doi ani şi jumătate de când s-a stins Ileana Ciuculete, la vârsta de 64 de ani.  

Citește și:

«Ileana, ia-mă la tine!» Cornel Galeș intrase în depresie din cauza scandalului cu fiii Ilenei Ciuculete

Povestea fabuloasă de dragoste dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete. De ce a fost «zânica» mireasă roz

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
roland stanescu jpg
shark 6121088 1920 jpg
Katie Washbourne jpg
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg