Ce se întâmplă, de fapt, acasă la Gabriela Cristea. Încă o dezvăluire după zvonul că ar merge beată la filmări

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea (48 de ani) și Tavi Clonda (43 de ani) trec printr-o perioadă mai dificilă, probabil, având în vedere că zilele o informație lansată de Viperele Vesele, a povestit cum prezentatoarea de la Antena Stars ajunge la filmări în „stare avansată de ebrietate”. Garbiela Cristea nu a dorit să facă nici o declarație pe marginea acestui subiect, dar au sărit în apărarea ei atât partenerul de viață, cât și „mama ei vitregă”, Paula Crăciunescu. Aceasta din urmă a mai făcut încă o dezvăluire și ne-a dat noi amănunte din casă.

Gabriela Cristea (48 de ani) și Tavi Clonda (43 de ani) trec printr-o perioadă mai dificilă, probabil, având în vedere că zilele trecute o informație lansată de celebrele Vipere Vesele, a povestit cum prezentatoarea de la Antena Stars ajunge la filmări în „stare avansată de ebrietate”. Gabriela Cristea nu a dorit să facă nici o declarație pe marginea acestui subiect, dar au sărit în apărarea ei atât partenerul de viață, cât și „mama ei vitregă”, Paula Crăciunescu. Aceasta din urmă a mai făcut încă o dezvăluire și ne-a dat noi amănunte din casă. Vă reamintim că Viperele Vesele sunt persoane care anunță, în exclusivitate, informații de culise din interiorul tuturor televiziunilor, mereu înainte de TV. 

Paula Crăciunescu, o femeie care i-a călăuzit pașii în viață Gabrielei Cristea, de aprope 30 de ani încoace, și care este şi acum pentru prezentatoarea tv ca o mamă, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum depăşesc Tavi Clonda și soția sa momentele dificile ale vieţii.

Paula Crăciunescu despre Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Toată lumea a mai dus-o greu”

Paula Crăciunescu este foarte apropiată de Gabriela Cristea, pe care o consideră ca şi fata ei
Paula Crăciunescu este foarte apropiată de Gabriela Cristea, pe care o consideră ca şi fata ei

Întrebată de reporterii Click! dacă este adevărat că Gabriela a avut probleme în căsnicie, femeia a răspuns fără să stea mult pe gânduri: „Așa și? Toată lumea a mai dus-o greu, nu doar Gabi și Tavi! Am văzut că au apărut tot felul de informații și articole cum că ei au probleme în cuplu și o să divorțeze! Nu este nimic adevărat, sunt doar minciuni! Ei se înțeleg de minune. Nu există vorba de probleme în familia lor. Se împacă foarte bine!”.

Mai mult decât atât, Paula Crăciunescu a descris și care este atmosfera, de obicei, în casa celor doi. „Ei se alintă doar cu «Iubi», «Iubi» amândoi. Nu își vorbesc urât, nu se ceartă, sunt bine unul cu altul. În casă la ei nu există discuții aprinse”, a mai declarat Paula Crăciunescu, în exclusivitate pentru Click!

Se pare că în utlimii ani, căsnicia dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda a fost încercată de mai multe ori. Așa cum s-a întâmplat și pe perioada pandemiei, mai ales la începutul anului 2020. La acea vreme și în lunile care au urmat, cei doi au avut mari probleme financiare, din cauză că rămăseseră fără contracte – ea în televizune, el în ceea ce privește show-urile muzicale.

Tavi Clonda: „Când e greu dăm bir cu fugiţii?”

„Lucrurile nu mai sunt ca înainte din punctul ăsta de vedere – dar ne gândim întotdeauna: depăşim situaţia asta împreună? Am pornit împreună la bine şi la greu? Sau când e greu dăm bir cu fugiţii?! Pentru mine e simplu. Întreab-o şi pe Gabriela”, a povestit atunci Tavi Clonda, într-un interviu pentru revista OK Magazine.

„Dar nici la mine n-a fost mai uşor. Şi eu am avut o perioadă de vreo şase luni în care am stat. Pentru că atunci când a început pandemia, eu tocmai ce terminasem un proiect şi lucram la altul, dar televiziunile au stopat atunci tot. S-a simţit asta şi din punct de vedere financiar şi mai ales din punct de vedere psihologic, pentru că nu ştii încotro s-o apuci”, a completat și Gabriela Cristea, în același interviu.

Așa cum au făcut de fiecare dată după ce au depășit momente mai tensionate, Paula Crăciunescu susține că și acum Gabriela și Tavi sunt mai bine ca niciodată. Ce e drept, Paula Crăciunescu este extrem de subiectivă, având în vedere natura relaţiei sale cu prezentatoarea de la Antena Stars.

Imagini de arhivă personală din viața cuplului

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt căsătoriţi de opt ani și au două fetiţe: Bella Victoria Margot (6 ani) și Thea Iris Selena (4 ani). Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Kanal D. S-au cununat civil în 2015, iar patru ani mai târziu, în 2019, Gabi și Tavi alegeau să facă și cununia religioasă.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net