Ce sexy poza fiica lui Boureanu acum o lună pe banii tatălui ei! Imagini de infarct

Ultima actualizare:
Fiica lui Cristi Boureanu este încă elevă, dar ar putea urma o carieră în domeniul modellingului
Fiica lui Cristi Boureanu este încă elevă, dar ar putea urma o carieră în domeniul modellingului

În urmă cu numai o lună, în familia lui Cristian Boureanu era liniște și pace! Mai mult, politicianul tocmise un fotograf profesionist pentru a le imortaliza pe cele mai importante fete din viața lui la malul mării. Laura, iubita de 18 ani, și Ioana, fiica de 15 ani, s-au întrecut în posturi provocatoare pe banii lui Boureanu.

Tatăl Cristian Boureanu e supărat nevoie mare că fiica lui e o adolescentă rebelă, care îi ignoră deciziile, fumează și lipsește noaptea de acasă, dar uită că în urmă cu numai o lună încerca să-i intre în voie Ioanei cu un pictorial profesionist la malul mării.

Într-un costum de baie minuscul, Ioana a pozat atunci provocator cot la cot cu iubita tinerică a politicianului, fotomodel de meserie. Surse din anturajul iubitei lui Boureanu au declarat la vremea respectivă pentru Click! că Ioana s-a comportat ca o adevărată profesionistă în fața aparatului de fotografiat și că vom mai auzi de ea, pentru că adolescenta urmează să bată palma pentru apariţii în reviste de prestigiu.


    Deși are doar 15 ani, Ioana pozează sexyFoto: Facebook
Deși are doar 15 ani, Ioana pozează sexyFoto: Facebook

Ioana şi Laura sunt foarte bune prietene
Ioana şi Laura sunt foarte bune prietene

Deși are doar 15 ani, Ioana pozează sexy
Deși are doar 15 ani, Ioana pozează sexy

Cristian și Ioana Boureanu au fost protagoniștii unor scene violente luni după-amiază și au ajuns amândoi la secția 2 de Poliție. Adolescenta și-a acuzat tatăl că a agresat-o în public și că a tras-o de păr. Pe numele politicianului a fost deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

"Ioana a fugit de acasă, sâmbătă, de la mare, spunându-mi că are o masă specială cu mama ei. Mama ei nu a dorit să vină să o ia, deși m-am oferit să-i plătesc benzina. A plecat, am descoperit-o după vreo două ore jumate, prin intermediul reţelelor sociale. Am vorbit cu mama ei şi mi-a spus că ea i-a zis să plece. Din păcate, am aflat ulterior că nu era vorba despre nicio masă în familie. A ajuns la 12 noaptea acasă, băută. Ieri a umblat toată ziua prin oraş şi nu am reuşit să dau de ea. Azi am localizat-o cu ajutorul unor colegi şi a părinţilor unor colegi. Cineva a văzut-o, a oprit-o. Până să ajung la ea, cineva a văzut-o fumând pe marginea drumului împreună cu alţi colegi. Nu mi-e ruşine să spun asta pentru că şi alţi părinţi cu copii între 12 şi 14 ani trec prin porbleme din astea. Am venit, am vrut s-o iau cu mine. A început să țipe că e răpită, că nu mă cunoaște și să sune cineva la 112, ceea ce s-a și întâmplat. Norocul meu era că mașina era parcată lângă un post de jandarmi", a declarat Cristian Boureanu la ieșirea de la Poliție.

Mama Ioanei a povestit într-un interviu exclusiv pentru Click! cum se poartă politicianul cu fiica sa. Citește aici declarațiile incredibile despre bătăi aplicate de față cu colegii și despre urmele pe care i le-a lăsat Boureanu fiicei sale de 15 ani pe corp.

image
image
image
image
image
image
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg