Ce spune Cătălin Scărlătescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru”

Ultima actualizare:

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre noii jurați Chefi la cuțite. La 4 luni de la aflarea identității celor 4 bucătari celebri, Scărlătescu a reacționat. Bucătarul îi cunoaște deja, iar cu unul dintre ei este prieten de ani buni.

Cătălin Scărlătescu Foto: Instagram
Cătălin Scărlătescu Foto: Instagram

Noii jurați Chefi la cuțite 

În luna octombrie a anului 2023, Antena 1 a anunțat înlocuirea primilor trei jurați ai formatului Chefi la cuțite: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Motivul despărțirii a avut legătură cu refuzul celor trei jurați de a mai participa la filmări. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de șase luni (aprilie-octombrie 2023). 

În decembrie 2023, s-au aflat numele noilor jurați din cadrul emisiunii Chefi la cuțite, fiind vorba despre Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre noii jurați 

Întrebat ce părere are despre noii jurați, Cătălin Scărlătescu a spus că îi cunoaște pe cei patru și îi consideră foarte buni în ceea ce fac. Bucătarul s-a întâlnit, de-a lungul timpului, cu aceștia, din moment ce lucrează în același domeniu.

„Am o părere spectaculoasă. Cu Orlando sunt prieten de când eram mici, din tinerețe. Pe Ștefan l-am cunoscut la noi la emisiune și este un băiat superb, pe Abou Zaki la fel. Cu Alexandru mă știu de la mare, de ani de zile. Sunt niște oameni profesioniști, foarte mișto. Sunt colegi de-ai mei cu care mă întâlnesc de ani de zile. Nu sunt niște necunoscuți, nu sunt născuți ieri. Sunt oameni care vin din industrie, care muncesc și care au dat rezultate. Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru. Altfel, nu ajungeau. Le urăm tot binele din lume”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru Cancan.ro

Sezonul 13 Chefi la Cuțite a venit cu câteva schimbări. De exemplu, dintre cei patru chefi, doar trei își fac echipe. De asemenea, pentru a merge mai departe în echipe, concurenții vor avea nevoie de trei cuțite și nu de două, așa cum a fost în sezoanele trecute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net