Ce spune Iulia Albu despre nașul ei, Cristi Borcea: "La un moment dat ne-am certat foarte mult"

8 iunie 2021
image
Mihai și Iulia Albu, pe vremea când erau un cuplufoto: Click!

Iulia Albu a comentat recent ținutele vedetelor, în emisiunea lui Cătălin Măruță, printre ele aflându-se și una cu nașul ei de cununie, Cristi Borcea. Fostul finanțator de la Dinamo a cununat-o pe blondă cu fostul ei soț, celebrul designer de pantofi, Mihai Albu. Iată ce a zis Iulia despre acesta!

Iulia Albu a comentat ținutele vedetelor în emisiunea lui Cătălin Măruță, printre ele și una cu nașul ei, Cristi Borcea. Fostul finanțator de la Dinamo a cununat-o pe blondă cu fostul ei soț, celebrul designer de pantofi, Mihai Albu. Iulia Albu (39 ani) a comentat mai multe fotografii ale vedetelor, în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV. Printre ele s-a aflat și o imagine cu Valentina Pelinel și Cristi Borcea, împreună cu fetițele lor. Fosta soție a lui Mihai Albu are o prietenie mai veche cu fostul finanțator de la Dinamo, fiind nașul ei de cununie. Cristi Borcea și fosta lui soție, Mihaela, i-au cununat pe Iulia și Mihai Albu în 2004.

mihai albu iulia albu jpeg
Cristi Borcea și familia luifoto: instagram

În ciuda faptului că Iulia Albu nu a mai păstrat legătura cu nașul ei, criticul de modă a dezvăluit că apreciază foarte mult relația pe care afaceristul o are cu actuala lui soție, fostul top model, Valentina Pelinel.

Iulia Albu: "Valentina ține la familia ei"

"Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place foarte  mult cum arată această familie. Mi se pare o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte urât. Valentina este o femeie foarte frumoasă și ține la familia ei. Îmi place că sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut ceva timp până le-au expus", a spus Iulia Albu.

Citește și:

Iulia Albu a explodat în scandalul cu Adelina Pestrițu și "i-a trimis" o scrisoare: „Nu te-am sunat să îți cer bani”

Iulia Albu, ironică la adresa Valentinei Pelinel: «Îi voi da o conopidă!»

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg