Ce spune medicul estetician despre «noua» faţă a Loredanei


  Decembrie 2017. A fost ultima apariţie a Loredanei, în juriul la “Vocea României”. Se observă ridurile fireşti, de expresie
Decembrie 2017. A fost ultima apariţie a Loredanei, în juriul la “Vocea României”. Se observă ridurile fireşti, de expresie

E cameleonică pe scenă, în vestimentaţie, în muzică, dar iată că şi chipul i se schimbă de la o zi la alta. În pozele pe care le postează pe Facebook şi Instagram Loredana Groza e ca o păpuşă de porţelan, iar fanii au început să o compare cu Loredana Chivu sau cu Bianca Drăguşanu şi să se întrebe ce şi-a făcut Lori la faţă. Medicii esteticieni au dat-o de gol!

Faţa Loredanei Groza (48 de ani) a stârnit multe controverse de-a lungul anilor căci, deh, aşa-i cu divele! Sunt analizate şi întoarse pe toate părţile, iar asta nu se întâmplă doar la noi, ci în tot showbizul de pe planetă. Şi Lori le-a dat apă la moară cârcotaşilor, căci se schimbă de la o zi la alta, mai ales la faţă. 

Într-un fel o vezi la TV, în alt fel la concerte, în plus, pe Instagram, acolo unde cele mai prietenoase filtre de editare îi şterg de pe chip orice imperfecţiune, pare cu 20 de ani mai tânără. Care e adevărata faţă a Loredanei Groza? Nici fanii nu mai ştiu şi uite ce au ajuns să-i scrie în dreptul fotografiilor cu ea. „Loredana, nu ştiu ce ţi-au făcut la faţă, la păr, dar începi să semeni cu Loredana Chivu”, “O să ajungeţi să arătaţi toate la fel. Învăţaţi să vă acceptaţi şi îmbătrâniţi frumos”, “Sunt o fană de-a ta, fiind aproape de aceeaşi vârstă. Eşti minunată, dar, te rog, opreşte-te cu chirurgia estetică, pentru că în curând o să întrebăm unde este Loredana, ce ai făcut cu ea. Intervenţiile din ultima perioadă nu te fac nici mai tânără, nici mai frumoasă”, “Loredana, nu mai semeni deloc cu tine. Arăţi super, dar eşti alta”, “Păcat că ai început să semeni cu Bianca Drăguşanu. Da, eşti frumoasă, dar nu eşti tu. Păcat!”, şi iată că nici divele nu au rămas indiferente. 


  Şi programele de editare foto ale telefonului o ajută pe Lori să aibă un ten de porţelan
Şi programele de editare foto ale telefonului o ajută pe Lori să aibă un ten de porţelan

Complimentele au venit din partea Mihaelei Rădulescu şi a Anastasiei Soare, supranumită ”Regina Sprâncenelor”.  ”Ador acest look”, sau “This is what I was talking about” (n.r.: despre asta vorbeam), i-a transmis şi Anastasia Soare, sugerând că i-ar fi dat nişte sfaturi legat de forma sprâncenelor, care în cazul lui Lori arată impecabil.

Dincolo de filtrele ”minune” care i-au şters adevărata vârstă, chirurgia estetică are şi ea un mare aport. De ani buni, Lori este clienta fidelă a unui medic estetician care o ajută să menţină timpul pe loc. ”La Loredana se poate remarca o uşoară volumizare a buzelor, atât pe volum cât şi pe contur. Totodată, la nivelul etajului superior al feţei au fost estompate ridurile cu ajutorul botoxului. De asemenea, este foarte probabil să fi apelat la o procedură de volumizare a pomeţilor cu acid hialuronic. Nu este exclus să fi apelat ulterior la un lifting facial”, a spus medicul estetician Andrei Gregorian pentru Click!.


  Medicul estetician Andrei Gregorian Foto:Facebook
Medicul estetician Andrei Gregorian Foto:Facebook

Procedurile enumerate ajung la costuri de mii de euro, însă nimic nu e prea scump când se face în numele frumuseţii. În plus, Lori încasează 10.000 de euro pe un spectacol, aşadar, banii sunt ultima ei grijă!

Şi programele de editare foto ale telefonului o ajută pe Lori să aibă un ten de porţelan
Şi programele de editare foto ale telefonului o ajută pe Lori să aibă un ten de porţelan

Loredana Groza nu este singura vedetă care nu mai poate fi recunoscută din cauza operațiilor estetice. Umblă vorba prin târg, Mihaela Rădulescu este înnebunită după domeniul esteticului și este la curent cu noutățile. Cum apare ceva nou, dă fuguța la medicul Constantin Stan ca să-l încerce. ”Se poate remarca din prima faptul că a apelat la implanturi mamare. De asemenea, a apelat la estomparea șanțurilor naso-geniene și la conturarea buzelor cu acid hialuronic. A apelat la botox la nivelul frunții, pentru a menține pielea din această zonă destinsă. Nu exclud o intervenție la nivelul pomeților, tot cu acid hialuronic”, a mai spus medicul Andrei Gregorian.

Daniela Crudu, de nerecunoscut!

Medicul estetician Andrei Gregorian
Medicul estetician Andrei Gregorian

Încă de anul trecut oamenii se întreabă ”ea e Daniela?!”. Din cauza exagerărilor în ceea ce privește procedurile estetice, pe celebra brunetă abia o mai poți recunoaște. Daniela și-a mărit anul acesta a doua oară sânii cu implanturi silconice, și a scăpat de gușă datorită unei tehnici a chirurgului plastician Vitalie Stan. Însă și-a făcut o serie de operații la față la un alt medic. Și-a mărit buzele, și-a tatuat sprâncenele și și-a pus fațete dentare.   

shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Dan Negru, prezentoator Kanal D
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cabral dominicana jpg
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Parasutistii comemorati la Jilava FOTO Fundatia Gavrila Ogoranu crop jpg
bautura - sticla vin - mahmureala FOTO 123RF
image
image
image
image
cub claudia patrascanu gabi badalau png
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png