Ce spune Serghei Mizil despre relația Doncăi, sora lui, cu Nicu Ceaușescu: "A fost o discuție privată”


    Donca Mizil, în tinerețeFoto: Facebook
Donca Mizil, în tinerețeFoto: Facebook

Frumoasa Donca, sora lui Serghei Mizil, s-a stins din viață pe 23 octombrie, în urma unei boli necruțătoare! De atunci, în sânul familiei Niculescu Mizil a izbucnit războiul!

Scandalul a izbucnit chiar la înmormântarea Doncăi! Din postura de nepoată a Doncăi, Oana Niculescu Mizil a dezvăluit care a fost marea durere a mătușii ei, înainte de a muri. Aceasta a dezvăluit că Donca ar fi avortat copilul lui Nicu Ceaușescu, mare ei iubire din tinerețe. Serghei Mizil a luat foc la auzul declarațiilor făcute de Oana Niculescu Mizil și a desființat-o pe soția lui Marian Vanghelie.


    Serghei Mizil e supărat din cauza declarațiilor Oanei Vanghelie
Serghei Mizil e supărat din cauza declarațiilor Oanei Vanghelie

Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Serghei Mizil a făcut lumină în ceea ce privește mult comentata relație a surorii sale, Donca, cu Nicu Ceaușescu! ”M-am supărat groaznic că Oana și-a permis să vorbească în calitate de a nu știu câta nepoată a Doncăi. Eu m-am ferit la înmormântare de presă, nu am vrut să dau interviuri si ea era cu presa după ea. Toată lumea a spus că a murit iubita lui Nicu Ceaușescu și nu Donca! Vă spun eu cum au stat lucrurile cu Nicu Ceaușescu. A fost o discuție privată între familia Mizil și familia Ceaușescu și asta a fost! Să se termine odată cu subiectul ăsta!”, spus, nervos, Serghei Mizil, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars.

Donca Sonia, sora lui Serghei Niculescu Mizil, a încetat din viață sâmbătă, 23 octombrie, răpusă de o boală necruțătoare. Donca a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, însă relația lor nu s-a putut oficializa, deși aveau sentimente puternice unul pentru celălalt. Elena Ceaușescu avea alte planuri pentru fiul ei, de aceea sora lui Serghei Mizil s-a căsătorit cu Dan Sonia.

Citește și:

Sora lui Serghei Mizil a murit. Donca a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu

Serghei Mizil, atac dur la soția lui Marian Vanghelie. «Să termine odată cu aberațiile astea!»

Durerea cu care Donca Mizil, femeia pe care Nicu Ceaușescu a iubit-o cel mai mult, a plecat în mormânt

cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
celine dion jpeg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png