Ce spunea fostul soţ despre Ileana Ciuculete. Artista a divorţat după 12 ani de mariaj

Ultima actualizare:

    Ileana Ciuculete a murit marţi seară la spitalFoto: Antena 3
Ileana Ciuculete a murit marţi seară la spitalFoto: Antena 3

Ileana Ciuculete a fost într-un permanent război cu cei doi băieţi ai săi şi cu fostul ei soţ, valeriu Sfetcu, şi el cântăreţ de muyică populară. Acum, după ce a murit, copiii îi regretă dispariţia, dar în trecut aceştia îşi făceau praf mama. la fel de aspru cu ea a fost şi fostul de partener de care a divorţat după 12 ani de căsătorie.

În conflictul pe care fiii îl duceau cu Ileana Ciuculete, fostul soţ al artistei îşi susţinea băieţii. Valeriu Sfetcu, bărbatul cu care cântăreaţa a fost căsătorită 12 ani şi a făcut doi copii povestea că s-a despărţit de mama băieţilor lui după ce aceasta l-ar fi înşelat cu un bărbat străin. 

"Am cunoscut-o pe Ileana în 1970, era un copil tânăr, care a pornit pe drumul artistic împreună cu mine. În 1973 ne-am căsătorit şi am divorţat după 12 ani. La început, căsnicia noastră a fost frumoasă, cu dragoste la mijloc. Cu timpul am început să mă împiedic de multe ori de o persoană de culoare în apartamentul nostru, dar nu numai acesta a fost motivul divorţului. Îl chema Amar, cred că era arab şi eram deranjat de prezenţa acestuia în viaţa soţiei mele. Nu m-am prezentat însă la acţiunea de divorţ, pentru că a fost aranjat dinainte, un divorţ manipulat.


    Valeriu Sfetcu a fost căsătorit 12 ani cu Ileana Ciuculetefoto: captură video
Valeriu Sfetcu a fost căsătorit 12 ani cu Ileana Ciuculetefoto: captură video

Susţin tot ce am spus copiii despre ea. Ar fi fost frumos ca Ileana să nu fi intrat în acest scandal, pentru că nu îi face cinste. Nici mie, nici ei”, spunea Valeriu Sfetcu la o emisiune tv, unde a fost invitat ca să întoarcă pe toate păriţile scandalul cu cei doi copii ai lor. Bărbatul a avut şi un mesaj dur pentru Cornel Galeş, bărbatul în braţele căruia artista şi-a dat ultima suflare."Domnul Cornel Galeş şi-a permis să-i jignească pe copiii mei, i-a făcut în tot felul, şi l-aş ruga să fie un bărbat cu bun simţ şi să se abţină de la comentarii. Ar fi mai bine să vorbească despre fetiţa lui, pentru că, în scandalul cu cei doi copii, ar trebui să vobească mai puţin, deoarece acest scandal ne priveşte pe mine, tatăl copiilor, pe Ileana, mama lor, şi pe cei doi băieţi”, a adăugat Valeriu.

Interpretul de muzică populară susţinea că artista nu îţi ajuta financiar copiii şi toiate veniturile ei ajungeau la actualul soţ. "Toţi banii merg la Cornel, îl îmbracă, în cumpără lui maşini de lux. Nu am nimic împotrivă, dar să fie şi vilişoarele copiilor, aşa cum le spune ea, la fel. Casele pe care susţine că le-a cumpărat copiiilor nu sunt pe numele lor. Ileana nu a făcut nimic pentru copiii ei. Vinovat de tot ce se întâmplă este Cornel Galeş", spunea fostul soţ al artistei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net