Ce tătic devotat este iubitul Elenei Udrea! Adrian Alexandrov a avut grijă de Eva pe plajă

Ultima actualizare:
Fostul ministru  s-a adăpostit  de caniculă  sub umbrelă
Fostul ministru s-a adăpostit de caniculă sub umbrelă

Elena Udrea a fost mereu în centrul atenţiei. Acum, totul gravitează în jurul fiicei sale, Eva Maria, care împlineşte în septembrie doi anişori. Blondina controversată a ajuns la mare în weekend, cu ceilalţi membri ai familiei, iar fotoreporterii Click! i-au surprins la plajă. Adrian Alexandrov a avut grijă în fiecare clipă de micuţă.

Vă amintiţi pozele sexy care o înfăţişau pe Elena Udrea (46 de ani), fost ministru al Turismului, pe Litoralul românesc? Acum, ea nu mai este preocupată să impresioneze în costum de baie, ci este interesată doar de postura de mămică. Fiica ei, Eva Maria, îi aduce multă bucurie în suflet. În weekend, Elena Udrea  şi toată familia au fost pe litoral.  

Blondina, mama ei, Maria Veliceasa, copila Eva Maria şi Adrian Alexandrov au făcut plajă la Mamaia, alături de o altă familie. În cele două zile petrecute pe nisipul fierbinte, Elena nu s-a dezbrăcat, alegând să poarte peste costumul de baie o rochie de plajă neagră, puţin transparentă. Nici iubitul ei n-a fost prea tentat să se bronzeze. Adrian (36 de ani) a stat îmbrăcat şi a fost tot timpul preocupat de micuţa Eva Maria. El a urmărit-o cu atenţie, având grijă ca fetiţa să nu cadă şi să se lovească. De altfel, Adrian este un tătic foarte implicat, iar acest lucru a fost remarcat şi de ceilalţi turişti.  

Adrian Alexandrov, mereu pe urmele micuței năzdrăvane
Adrian Alexandrov, mereu pe urmele micuței năzdrăvane

Este limpede că mogâldeaţa este vedeta familiei şi că totul se învârte în jurul ei. Dacă mami nu mai e interesată ca odinioară de haine de fiţe, se poate vedea că vestimentaţia de la branduri celebre este destinată acum copilei. De la papucei până la pălăriuţa de soare, toate sunt inscripţionate cu etichete faimoase, că doar o fată are mama! După ce s-au bucurat de soare, mare şi plajă, membrii familiei Udrea au făcut cale întoarsă în Capitală. 


    Adrian Alexandrov, mereu pe urmele micuței năzdrăvane
Adrian Alexandrov, mereu pe urmele micuței năzdrăvane

Click! Spune: Eva Maria a început deja să vorbească, iar primul ei cuvânt a fost, desigur, “mama”. Adrian Alexandrov a mărturisit pentru Click!: “E un copil isteţ şi activ. Se joacă toată ziua şi e însoţită de Oscar, căţelul nostru. Bunica Maria este topită după Eva. Bine, n-ai cum altfel, e o fetiţă superbă”. 

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net