Ce va face câștigătoarea Exatlon cu premiul de 100.000 de euro. Beatrice Olaru are planuri mari!


    Ce va face Beatrice Olaru cu premiul câștigat la ExatlonFoto Instagram
Ce va face Beatrice Olaru cu premiul câștigat la ExatlonFoto Instagram

După ce a câștigat titlul de cea bună sportivă a sezonului 2 Exatlon, care vine la pachet cu trofeul mult așteptat, dar și cu suma considerabilă de 100.000 de euro, Războinica Beatrice Olaru a dezvăluit ce planuri de viitor are și în ce dorește să investească banii câștigați.

Marea finală Exatlon a stârnit controverse în mediul online, după ce oponentul lui Beatrice Olaru, Alin Andronic, a renunțat să mai participe la ultima probă, din cauza faptului că acesta s-a considerat nedreptățit. În urma abandonului lui Alin, Betty Olaru a fost concurenta care a ridicat victoriasă trofeul Exatlon, și care s-a bucurat și de noua ei sumă din cont, care s-a mărit cu nici mai mult, nici mai puțin, de 100.000 de euro.

Beatrice Olaru a căștigat premiul cel mare de 100.000 de euro de la Exatlon
Beatrice Olaru a căștigat premiul cel mare de 100.000 de euro de la Exatlon

Ce va face Beatrice Olaru cu marele premiu câștigat la Exatlon

Războinica a vorbit despre marele premiu, dezvăluind că are planuri mari de viitor în care își dorește să investească, chiar dacă nu are nimic stabilit în mod concret, momentan. 

„Nu ştiu ce o să fac cu premiul pentru că niciodată nu m-am gândit la premiu. De când am intrat în competiţia asta nu m-am gândit la marele premiu, nici nu conştientizez cât înseamnă 100.000 euro pentru că nu am avut niciodată atât de mulţi bani şi nu m-am gândt ce-aş putea să fac cu ei. Cu siguranţă că vor urma nişte proiecte foarte drăguţe.

Îmi doresc foarte mult să inspir copii, tineri. Îmi doresc să-i fac să înţeleagă că sportul trebuie să facă parte din viaţa lor. Nu facem sport doar ca să arătăm bine, facem sport ca să fim sănătoşi. Îmi doresc ca tânăra generaţie, mai ales că trăim nişte vremuri în care tehnologia pur şi simplu ne ţine legaţi de mâini şi de picioare şi uităm să ne mişcăm.

Îmi doresc foarte mult să investec în nişte proiecte care să scoată copiii la sport şi să facă sportul de plăcere. Cred că în direcţia asta vor fi investiţi banii pentru că asta am făcut toată viaţa şi asta iubesc cel mai mult şi cred că asta voi face cu ei!”, a mărturisit Beatrice Olaru pentru Wowbiz.

Beatrice Olaru a dezvăluit ce planuri are cu marele premiu câștigat la Exatlon
Beatrice Olaru a dezvăluit ce planuri are cu marele premiu câștigat la Exatlon

Cu ce probleme s-a confruntat Beatrice Olaru pe parcursul concursului 

Beatrice a dezvăluit, de asemenea, că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, care i-au dat bătăi de cap pe toată durata competiției, însă a reușit să treacă peste ele și se simte norocoasă pentru acest lucru. „Au fost multe accidentări...cea de la spate. Am avut câteva zile de repaos, a fost o accidentare foarte serioasă.

A fost atacul de panică pe care l-am făcut la începutul competiţiei, au urmat accidentările de la genunchi care m-au tot urmărit. Genunchiul drept mi-a ieşit de mai multe ori din articulaţie şi am jucat cu el mai mult inflamat. La genunchiul stâng, cu acea leziune pe ligamente, durerile le am şi acum. Sunt lucruri care au făcut parte din joc şi cred că toţi concurenţii au jucat cu dureri şi accidentaţi. Cred că despre asta este vorba în competiţia asta, să reuşeşti să treci peste lucrurile astea şi să dai tot”, a mai declarat Războinica, pentru sursa anterior menționată. 

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
Franta Danemarca FOTO EPA EFE jpg
Centura Vâlcii zona pe unde ar urma să treacă văzută din dronă Sursă colaj YouTube 19Railtrain95 mp4 thumbnail png
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg