Cele mai sexy mămici şi-au etalat siluetele perfecte la plajă. Nici n-ai spune că au născut de mai multe ori

Ultima actualizare:

    Alina Puşcaş arată impecabil
Alina Puşcaş arată impecabil

Maternitatea le-a adus vedetelor de televiziune, rivale pe micul ecran, un plus de strălucire. Deşi fiecare a născut de mai multe ori, sarcina nu şi-a lăsat deloc amprenta pe abdomenul lor. Click! vi le prezintă pe celebrele mămici, la plajă, în costum de baie, unde şi-au etalat siluetele de invidiat.

Gazda emisiunii „Te cunosc de undeva!” (Antena 1), actriţa Alina Puşcaş (34 de ani), a fost în centrul atenţiei, pe nisipul fierbinte din Mamaia. 

Ea este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care are trei copii, Alexandru (5 ani), Malissa (3 ani) şi Iris, care luna viitoare împlineşte un anişor. 

Și-a etalat trupul superb la Mamaia
Și-a etalat trupul superb la Mamaia

De dragul lor, vedeta şi-a scrijelit pe piele date importante din familie, precum ziua de naştere a soţului, data în care s-au cunoscut, dar şi anii în care au venit pe lume moştenitorii ei. 

Cu Noah, Ava, Moise, Leah, David și Sara
Cu Noah, Ava, Moise, Leah, David și Sara
Cu Alexandru, Malissa şi Iris
Cu Alexandru, Malissa şi Iris

Şi gazda emisiunii ”Numai de bine!” (Antena 3), Ela Crăciun (38 de ani), a făcut furori în vacanţa de vară. Mamă a trei copii, Alex (15 ani), Alesia (8 ani) şi Nicholas (un an şi opt luni), ea deţine mici secrete pentru un look atractiv. ”Ţin diete, dar recunosc că îmi plac prea mult dulciurile. Însă încerc să menţin un echilibru totuşi. Eu am o siluetă tip clepsidră, cu forme. Nu voi fi niciodată o silfidă şi sunt foarte împăcată cu acest gând. Totuşi, mi-aş dori să scap de vreo 4-5 kg”.  

Cât o priveşte pe vedeta Antena 1, Anamaria Prodan (47 de ani), care locuieşte mai mult în Dubai, unde soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, este antrenor de fotbal, ea şi-a afişat trupul de Playboy pe plaja din Venus. 

Anamaria Prodan poate poza şi acum în Revista Playboy
Anamaria Prodan poate poza şi acum în Revista Playboy

Vedeta cu trei copii, Rebecca (21 de ani), Sarah (20 de ani) şi Laurenţiu Junior (11 ani), este atentă la alimentaţie.“Am început foarte tare să am grijă de mine. Am început să slăbesc, am început să merg la sală. Mănânc normal, puţin, regulat. Mă apropii de 50 de ani, fetele sunt mari, băieţii cresc şi trebuie să fie mândri copiii mei de mine. Mănânc peşte, salate, fructe de mare, câteodată carne, dar manânc foarte puţin”, a declarat ea, într-un interviu. 

Mândră de Rebecca, Sarah şi de Laurenţiu Junior
Mândră de Rebecca, Sarah şi de Laurenţiu Junior

Şi ştirista PRO TV, Lavinia Petrea (38 de ani), s-a pozat în costum de baie, numai că ea a ales să se bronzeze în Grecia.”O mare liniştită pe care o pot admira la răsărit, din pat. Ne bucurăm de fiecare apus, de alergat pe plajă, de un fragment de viaţă fără griji. Am pus tot restul pe pauză. Aş putea să trăiesc o vreme aşa”. Lavinia s-a distrat în concediu împreună cu soţul ei, şi cu cei trei copii ai lor, Mathias (6 ani), Klara (4 ani) şi Karin (2 ani).

Lavinia Petrea s-a bronzat în Grecia
Lavinia Petrea s-a bronzat în Grecia

Alături de Mathias, Klara şi Karin
Alături de Mathias, Klara şi Karin

Ea are şase moştenitori, dar e bună de fotomodel

Anca Serea arată impecabil, la 39 de ani! Ea și-a postat pe conturile sociale o serie de fotografii de la malul mării, în care își etalează trupul superb, de puștoaică. Nici n-ai zice că are șase copii, Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani), Leah (6 luni), David (17 ani) și Sara (12 ani). 

Anca a adăugat și un mesaj optimist, pentru femeile care se tem de trecerea timpului.  ”Câteva riduri de expresie nu înseamnă că ai îmbătrânit, ci înseamnă că ai trăit, că ai râs, că te-ai întristat, că ți-ai permis să îți exprimi emoțiile. O oră mai târzie de trezire poate ascunde o zi obositoare în spate sau un prilej de relaxare. Și nu neapărat lene sau dezinteres. Ne-am obișnuit să tindem spre atingerea perfecțiunii, dar adevărul este că fară ea suntem umani și sinceri, autentici. Iar atunci când nu te mai simți forțat să tinzi spre ideal, ajungi să trăiești mult mai relaxat!”.

Ela Crăciun, pe plaja din Mamaia
Ela Crăciun, pe plaja din Mamaia

 

Cu micuţii ei, Alex, Alesia şi Nicholas
Cu micuţii ei, Alex, Alesia şi Nicholas
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net