Cele mai sexy poze cu Iuliana Luciu! Decolteul generos, trăsătură de familie

Ultima actualizare:

    Iuliana Luciu știe să își pună în evidență decolteul generos Foto Instagram
Iuliana Luciu știe să își pună în evidență decolteul generos Foto Instagram

Bustul proeminent pare trăsătură de familie în ceea ce le privește pe surorile Luciu, având în vedere acestea au știut întotdeauna să profite de acest atuu pentru a se face remarcate. Și le-a și ieșit! Dacă la început Nicoleta Luciu făcea furori la orice apariție publică sau pe micile ecrane, nici sora ei mai mică, Iuliana, nu s-a lăsat mai prejos.

Iuliana Luciu, fostă concurentă la Asia Express, a pozat și pozează în continuare în ipostaze senzuale, care îi pun bustul generos în evidență. Deși în urmă cu câțiva ani sora Nicoletei susținea sus și tare că este naturală din cap până în picioare, ulterior vedeta a recunoscut că ar lua în considerare implanturile mamare, doar pentru a le da sânilor ei puțin mai mult volum și fermitate, ea fiind deja înzestrată de mama natură.

Surorile Luciu au avut din totdeauna busturi generoase
Surorile Luciu au avut din totdeauna busturi generoase

Totuși, această decizie ar fi fost luată în eventualitatea cazului în care după ce ar fi slăbit 10 kilograme în urma unor diete, sânii s-ar fi micșorat și ei și și-ar fi pierdut din fermitate, bineînțeles. Asemenea Nicoletei Luciu, și mezina familiei a știut să profite din plin de calitățile sale fizice, pe care și le pune în valoare în continuare cu fiecare apariție. 

„Momentan nu am nicio operație, la un moment dat am încercat să-mi pun acid hialuronic în buze, dar nu mi-a plăcut și am renunțat. Sunt buzele mele, sunt naturală din cap până în picioare. Nu am implanturi, s-a speculat mult pe tema asta. Când mă îngraș, apar multe zvonuri despre acest subiect, însă când slăbesc nu mai zice nimeni că mi-au dispărut sânii”, declara Iuliana Luciu în urmă cu câțiva ani.

Totuși, aceasta recunoscuse la un moment dat că ar apela la o intervenție de genul, însă a fost discretă cu privire la acest subiect, de-a lungul timpului. Sânii săi par, totuși, mai fermi și mai rotunzi decât în mod obișnuit, aceste calități fiind rar întâlnite în cazul bustului 100% natural.

„Mă gândeam să fac asta în lunile care urmează, pentru că voiam să îmi fac un cadou. Pe 17 aprilie este ziua mea și mă gândeam să recurg atunci la această operație. Vreau să mai slabesc cam 10 kilograme până atunci și imediat după, să îmi pun silicoane. Vreau doar să fie puțin mai mari. Puțin de tot”, decalara Iuliana cu ani în urmă, la scurt timp după ce sora ei mai mare, Nicoleta, și-a făcut operație de mărire a bustului. 

Dietele i-au făcut probleme în trecut

Iuliana Luciu a explicat că principalul motiv pentru care nu îi plac dietele sunt faptul că a avut probleme de sănătate din cauza lor. „De multe ori mi s-a făcut rău din cauza curelor de slăbire. Am făcut foamea, dar nu am ajuns la spital. Am mai avut probleme din cauza dietelor, mi s-a făcut rău. Am zis că nu o să mai țin, însă după ce iau câteva kilograme în plus apelez la foame, dar nu e recomandat”, spunea vedeta. 

image
image
image
image
image
image
banner cristian arsinel png
Ana Maria Barnoschi s a relaxat în paşi de dans 3 jpg
dinu maxer instagram jpg
Kevin Costner și Morgan Freeman jpg
BARBIE jpg
Carmen Grebenişan jpg