“Cerbul de Aur” revine după 9 ani! Trofeul este în valoare de 25.000 de euro

Ultima actualizare:

    O-Zone, la Cerbul de Aur, în 2005Foto: wikipedia.org
O-Zone, la Cerbul de Aur, în 2005Foto: wikipedia.org

Festivalul “Cerbul de Aur” revine după 9 ani de absență, la Brașov. Televiziunea Română organizează, în perioada 29 august-2 septembrie 2018, ediția aniversară a Festivalului Internațional „Cerbul de Aur”.

Pregătirile pentru Festivalul cu tradiție, în orașul de la poalele Tâmpei, au intrat în linie dreaptă. Tinerii care doresc să participe la concursul internaţional de interpretare se pot înscrie pe site-ul oficial al evenimentului, până pe data de 11 iulie. Tot pe site-ul cerbuldeaur.ro este publicat şi regulamentul festivalului- concurs. Doar 15 dintre interpreți vor fi aleşi pentru a urca pe scena din Piaţa Sfatului, din Brașov, acolo unde vor concura pentru marele trofeu al Festivalului, în valoare de 25.000 de euro. La ediția de anul acesta se pot înscrie în concurs artiști cu vârsta cuprinsă între 16 și 36 de ani. Cerbul de Aur, sinonim cu Televiziunea Română, s-a născut în 1968, pe vremea când TVR emitea în alb și negru. Artiști cunoscuți au urcat pe scenă încă de la prima ediție: Constantin Drăghici, Margareta Pâslaru, Mihaela Mihai. Octavian Paler e cel care a scris textele prezentate de Stela Popescu și Iurie Darie. Întrerupt și reluat de mai multe ori de-a lungul anilor, concursul a avut 17 ediții, care au încântat publicul din România. Pe scena “Cerbului de Aur“ au urcat, de-a lungul timpului, vedete care s-au bucurat de succes atât în România, cât și în străinătate: Diana Ross, Julio Iglesias, Patricia Kass, Demis Roussos și mulți alții.


    Ultima ediție a festivalului Cerbul de Aur a avut loc în 2009foto: siglă
Ultima ediție a festivalului Cerbul de Aur a avut loc în 2009foto: siglă

Programul festivalului

La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfăşurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65.000 de euro. Pe lângă Marele Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, în valoare de 25.000 de euro, la această ediţie aniversară, concurenţii pot câştiga alte opt premii.  Festivalul se va încheia cu o Gală Centenară, un spectacol folcloric ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net