Ceruți și la export! Fuego a cântat la Paris cu mama lui ”adoptivă”, Irina Loghin!

Ultima actualizare:

    Fuego și Irina Loghin cântă împreună de 15 anifoto: arhivă personală
Fuego și Irina Loghin cântă împreună de 15 anifoto: arhivă personală

Cei doi artiști de calibru colaborează de mai bine de 16 ani, de când au dat lovitura cu piesa ”Împodobește, mamă, bradul!”. Iar recent, Irina Loghin și Fuego au cântat și peste graniță, la Paris, unde au fost aplaudați minute în șir de fanii lor.

Fuego (42 de ani) are un program extrem de încărcat, iar în pauzele dintre filmările pentru emisiunile sale, ”Drag de România mea” ( TVR 2) și ”Familia favorit” (Favorit TV), el onorează și invitațiile la concerte.

În urmă cu două săptămâni, artistul a cântat la Paris, împreună cu solista de muzică populară Irina Loghin (79 ani),  pe care a numit-o ”mama lui adoptivă”, după succesul înregistrat cu piesa ”Împodobește, mamă, bradul!”. Ei au fost apludați minute în șir, după recitalul de excepție, în care au inclus cele mai frumoase piese de suflet. Iar la sfârșitul săptămânii trecute, Fuego a făcut show și la  Bruxelles.

Dar lista spectacolelor pare interminabilă, acum, la sfârșit de an, pentru cântăreț. Va cânta pentru prima dată la Berăria H, pe 16 noiembrie, de la orele 21.45, iar pe 1 Decembrie va concerta la Craiova, la Opera Română, alături de 100 de instrumentiști, urmând ca de luna viitoare, mai exact din data de 3 decembrie să înceapă turneul de colinde.

Fuego va susține un concert de colinde în toată țara și în Basarabia

Fuego este așteptat de admiratorii lui la București, Târgu Jiu, Craiova, Lipova, Arad, Satu Mare, Carei, Oradea, Timișoara, Dej, Cluj, Rupea, Brașov, Râmnicu Sărat, Buzău, Pitești, Ploiești, Curtea de Argeș, Călărași, Slobozia, Tulcea, Constanța, Brăila, Galați, Focșani, Bacău, Adjud, Buhuși, Iași, Gura Humorului, Suceava, dar și la Botoșani.

”În câteva săptămâni plec la un drum greu, de aproape o lună, în care vă colind și vă aduc bucurii în suflete. Vă aștept în toate orașele pe care le știți, de pe 3 pe 27 decembrie, în Banat, Moldova, Ardeal, Oltenia, Dobrogea, Muntenia, dar și în minunata Basarabie, asta pentru că pe data de 28 decembrie ajungem cu minunatul concert „Colindător la porțile cerului” și la Bălți! Mă așteaptă un maraton solicitant, dar plin de mărețe împliniri”, a declarat el.

Citește și:

Reţeta secretă cu care Fuego a slăbit 15 kg în timp record

Fuego suferă de aceeași boală de care a murit tatăl său! Mărturiile artistului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net