Charlie Sheen a cheltuit 200.000 de dolari ca să se vindece

Ultima actualizare:

    Se pare că starul ştie cine l-a infectat cu HIVFoto: Getty
Se pare că starul ştie cine l-a infectat cu HIVFoto: Getty

Charlie Sheen a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu patru ani şi de atunci caută cu disperare cel mai bun tratament pentru a scăpa de boală. Actorul nu s-a uitat la bani şi a declarat că medicamentele îl costă lunar 4000 de dolari. Un calcul simplu arată că starul de la Hollywood a scos din buzunar în jur de 200.000 de dolari pentru a scăpa de HIV.

Actorul Charlie Sheen (50 de ani), care a plătit în ultimii doi ani şi jumătate mai multe staruri porno - atât femei, cât şi bărbaţi - cu 30.000 de dolari pe noapte pentru a-i ţine companie în vila sa din Los Angeles, potrivit tabloidului britanic Daily Mail, a anunţat, luna trecută că a fost diagnosticat cu HIV. Diagnosticul cutremurător l-a primit însă în urmă cu patru ani, însă actorul a decis să se elibereze de acestă povară şi să facă anunâul public abia la mijlocul lunii trecute. Într-un interviu acordat radaronline.com, actorul a mărturisit că a trăit cel mai negru coşmar atunci cînd a primit vestea din partea mediclor. Starul se afla împreună cu mama sa în cabinet când a fost anunţat că a fost infectat cu HIV. Tatăl actorului a aflat acest diagnostic abia după o lună, în tot acest timp fiul lui a încercat să găsească puetea de a-i spune că suferă îngrozitor. Charlie Sheen a mărturisit pentru aceeaşi publicaţie că urmează un tratament medicamentos. "Iau zilnic trei pastile. Costurile totale ale tratamentului ajund undeva la 4000 de dolari pe lună. Sunt dispus că caut cele mai bune soluţii pentru mine, aşa că accept orice fel de încercare pentru a scăpa de boală. Cînd am aflat i-am spus mamei că «boala asta nu şi-a ales tipul potrivit». Am făcut transplant de celule stem, însă nu am văzut rezultate notabile", a declarat Charlie Sheen.    

Vestea despre un star de calibru care este infectat cu HIV a apărut luna trecută în tabloidele americane, generând un adevărat "cutremur" la Hollywood şi o abundenţă de zvonuri pe internet despre identitatea actorului în cauză. Pentru a pune capăt acestor zvonuri, Charlie Sheen a discutat despre diagnosticarea sa cu HIV în emisiunea de televiziune "Today", în care a acordat un interviu jurnalistului Matt Lauer.

"Sunt aici pentru a recunoaşte faptul că sunt infectat cu HIV şi pentru că trebuie să pun capăt aici unui val de atacuri violente împotriva mea, ce au la bază jumătăţi vagi de adevăr, şi unor poveşti extrem de dăunătoare, potrivit cărora eu aş pune în pericol sănătatea altor oameni. Acest lucru este departe de adevăr", a declarat starul american.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net