Cine a fost Anamaria Pop, cântăreața care a murit într-un accident rutier. Avea doi copii

Ultima actualizare:

    Anamaria Pop era o solistă de muzică populară foarte apreciată în zona Maramureșului
Anamaria Pop era o solistă de muzică populară foarte apreciată în zona Maramureșului

Cântăreața de muzică populară Anamaria Pop (37 de ani), care a murit duminică într-un cumplit accident rutier, a avut o viață grea. Soțul i-a murit în urmă cu șapte ani, lăsând-o cu doi copii pentru care a cântat zi și noapte ca să-i poată crește. Oboseala excesivă și-a spus, din păcate, cuvântul, iar solistei i s-a făcut rău la volan și a pierdut controlul mașinii cu care se întorcea de la un concert.

Frumoasă, tânără, talentată și o artistă foarte respectată în Baia Mare. Anamaria Pop abia împlinise vârsta de 36 de ani, în urmă cu o săptămână, la 11 august, și avea toată viața înainte. Duminică, 18 august, în timp ce se întorcea de la un concert, din cauza oboselii excesive, solistei i s-a făcut rău la volan, a pierdut controlul mașinii și a murit pe loc după ce s-a izbit de un copac. ”Suntem foarte supărați. Anamaria a fost la o cântare în noaptea respectivă. Se întorcea acasă și în timp ce conducea, i s-a făcut rău la volan, a pierdut controlul volanului, a luat-o pe contrasens, a izbit un copac, apoi pe al doilea și a murit pe loc. Totul s-a  întâmplat din cauza oboselii, pentru că în perioada aceasta la noi în Maramureș se cântă foarte mult, și ziua, și noaptea, uneori zilnic”, a declarat pentru Click! Flavius, fratele artistei.

Anamaria Pop își creștea singură cei doi copii

Motivul pentru care Anamaria încerca să onoreze cât mai multe evenimente era acela că solista își creștea singură cei doi copii, după ce soțul ei a murit în urmă cu 7 ani. ”Anamaria avea doi băieți, de 19 și 14 ani. Cel mare lucrează, iar cel mic abia intrase la liceu. Soțul ei a murit în urmă cu 7 ani, după ce a făcut un atac cerebral. Era un om harnic, sănătos. Lucra în cadrul Ministerului de Interne. Păcat de ei, păcat de copiii lor, care vor crește fără părinți. Mă voi ocupa eu și părinții mei de ei, suntem distruși”, ne-a mai mărturisit Flavius, fratele Anamariei Pop.

Miercuri, artista va fi îngropată în cimitirul din Baia Mare.

Citește și:

Accident grav pe DN 13. Cinci victime după ce o maşină a izbit violent un TIR

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de circulație

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net